من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
طلاق ادمی که اعتیاد داره از نظر من تموم شدست دیگه به درد زندگی نمیخوره
چطور راجب طلاق اینهمه راحت حرف میزنین؟؟؟
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
یکم بی انصافیه عزیزم اینم یه جور بیماریه درست میشه یعنی
ببین عزیزم من نظر شخصیمو میگم هرکس مختاره درمورد خودشو زندگیش تصمیم بگیره من هیچوقت برای کسی نسخه نمیپیچم اما همیشه به شوهرم گفتم اگه تو 50سالگی هم تو دستت سیگار ببینم یه ثانیه نمیمونم و طلاق کلا اعتیاد خط قرمز منه چون ادمی که اعتیاد داره کم کم پیشروی میکنه و اگه بهش نرسه نه زنو بچه میشناسه نه ناموس... حالا تو این دوره زمونه پر از مشکل بشینی جوونیتو صرف ترک اعتیاد یکی دیگه کنی اونم تا اخر عمر تنت تو لرزه باشه که دوباره نره سمتش بکشه.... من شخصا بچمو یه ثانیه پیش همچین پدری نمیزارم اگه میگم اینارو چون معتاد تو فامیل بوده و به چشم دیدم همه چی..
من نه مجردم نه بی مشکل... فقط به چشم دیدم از نزدیک ترین فامیل که زنو دخترش شب تو اتاق میخوابیدن درو قفل میکردن از ترس جونشون که یه وقت توهم نزنه... چون از نزدیک دیدم و حس کردم به این نتیجه رسیدم شاید کسی که تو اون شرایط نبوده و از نزدیک ندیده خیلی راحت بگه اشکال نداره...