2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طلاق ادمی که اعتیاد داره از نظر من تموم شدست دیگه به درد زندگی نمیخوره

چطور راجب طلاق اینهمه راحت حرف میزنین؟؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
طلاق ادمی که اعتیاد داره از نظر من تموم شدست دیگه به درد زندگی نمیخوره

چه حرفیه ادم معتاد بیماره اگه انگیزه و امید به زندگیو توش زنده کنی و ترک کنه خوب میشه چقدر ادم داشتیم که ترک کردن و الان چقدر موفقن 

یکم بی انصافیه عزیزم اینم یه جور بیماریه درست میشه یعنی

اول برو پیش یه مشاور خوب و عالی و ازش کمک بگیر پون اون قطعا هم تواین کار وارده و هم تجربه داره تو این زمینه شک نکن اگه پشتکار داشته باشی قطعا خوب میشه 

چطور راجب طلاق اینهمه راحت حرف میزنین؟؟؟

اینای اینجوری نظر میدن یا مجردن یا از زندگیشون خسته شدن اونوقت ب بقیه هم پیشنهاد طلاق میدن..

منکه خسته شدم از بس ب خیلیا گفتم وضعیت طرفو بسنج بعد ص کن شاید نظر تو خیلی روش تاثیر بزاره..

یکم فکرکنین بعد تایپ کنین...😔

یکم بی انصافیه عزیزم اینم یه جور بیماریه درست میشه یعنی

ببین عزیزم من نظر شخصیمو میگم هرکس مختاره درمورد خودشو زندگیش تصمیم بگیره من هیچوقت برای کسی نسخه نمیپیچم اما همیشه به شوهرم گفتم اگه تو 50سالگی هم تو دستت سیگار ببینم یه ثانیه نمیمونم و طلاق کلا اعتیاد خط قرمز منه چون ادمی که اعتیاد داره کم کم پیشروی میکنه و اگه بهش نرسه نه زنو بچه میشناسه نه ناموس... حالا تو این دوره زمونه پر از مشکل بشینی جوونیتو صرف ترک اعتیاد یکی دیگه کنی اونم تا اخر عمر تنت تو لرزه باشه که دوباره نره سمتش بکشه.... من شخصا بچمو یه ثانیه پیش همچین پدری نمیزارم اگه میگم اینارو چون معتاد تو فامیل بوده و به چشم دیدم همه چی.. 

اول برو پیش یه مشاور خوب و عالی و ازش کمک بگیر پون اون قطعا هم تواین کار وارده و هم تجربه داره تو ای ...

خوب شده بود یه مدت کلاس میرفت پاک شده بود دوباره شروع کرده 

من نه مجردم نه بی مشکل... فقط به چشم دیدم از نزدیک ترین فامیل که زنو دخترش شب تو اتاق میخوابیدن درو قفل میکردن از ترس جونشون که یه وقت توهم نزنه... چون از نزدیک دیدم و حس کردم به این نتیجه رسیدم شاید کسی که تو اون شرایط نبوده و از نزدیک ندیده خیلی راحت بگه اشکال نداره...