2777
2789
عنوان

‌...

89 بازدید | 8 پست

من تو زندگی هیچ چی بجز اهدافم ندارم اما از حسرت به دل شدن و نرسیدن میترسم یطوری انگار میخوام تسلیم شم میترسم انرژی بزارمو و ب ثمر نشینه 

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز من حسرت به دل شدن چرا ؟ دل دیگه چیه حسرتم داشته باشی به خاطرش عضو فیلیمو بشو و همین الان کلشا ...

یعنی میترسم به اهدافم نرسم 

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
عزیز من حسرت به دل شدن چرا ؟ دل دیگه چیه حسرتم داشته باشی به خاطرش عضو فیلیمو بشو و همین الان کلشا ...

هان🤔😐😐😐

Talk like a champion walk like a champion 😎💪👸خواهشا  منو  تو تاپیکای  دعوا  تگ  کنید  دعوا  دوس  دارم 😈
می خوای ۱۴۰۰ جای آنچنان را بگیری و رییس جمهور شی؟

نه 

نه 

چیز دیگه ای هست 😂😍👑