2821
2789
عنوان

فیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 28 پست
فیلم Gone girl Invisable guest Perfect strangers Loft2008 The hidden face Parasite

وای من gone girl رو هفته ی پیش دیدم. چه فیلمی بود پریروز تو کافه داشتیم نیم ساعت حدودا سرش بحث میکردیم. من می گفتم فیلم ضد زنه اون میگفت ضد مرده. چه جنگی بودا

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
من اصلا تخیلی در اون حد نمتونم ببینم....میستری چی داری تو چنته پیشنهاد کنی؟

اگه در اون حد پیشنهادی داری بگو. ممنون. 

نه راستش جدید هیچی ندیدم. 

باورت میشه مرد نامریی رو ۵ باری دیدم.😑

گتسبی بزرگ هم از رو رمان فیتزجرالد ساخته شده، نگاه کن.. باحااااله.‌‌‌.. مثل مرد نامریی نیس😁

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای من gone girl رو هفته ی پیش دیدم. چه فیلمی بود پریروز تو کافه داشتیم نیم ساعت حدودا سرش بحث میکرد ...

دیوونشم واقعا بن افلک نشون داد میتونه جای بزرگای سینما مث کاپولا رو پر کنه...من بیشتر از وجه تعلیق سینماییش خوشم اومد غیر این فیلم فقط،کارای شیامالان میتونه تا این حد تعلیق ایجاد کنه ...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
اگه در اون حد پیشنهادی داری بگو. ممنون.  نه راستش جدید هیچی ندیدم.  باورت میشه مرد نامری ...

دیدمش😉

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
من اصلا تخیلی در اون حد نمتونم ببینم....میستری چی داری تو چنته پیشنهاد کنی؟

اهان یکی دیدم، جدید.. مال ۲۰۲۰

بخدا اسمش یادم نیس. در مورد یه زنو شوهره و زندگی در یه جای مرموز... اسمشو مینویسم بعدا.... اونم دوست داشتم. واقعا عالی بود. Imdb بالایی داشت

دیوونشم واقعا بن افلک نشون داد میتونه جای بزرگای سینما مث کاپولا رو پر کنه...من بیشتر از وجه تعلیق س ...

تا حالا کاراشو ندیدم. شایدم یادم نمیاد

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
اهان یکی دیدم، جدید.. مال ۲۰۲۰ بخدا اسمش یادم نیس. در مورد یه زنو شوهره و زندگی در یه جای مرموز... ...

تو رو خدا یادت بیار رفیق.... تو کف یه همچی فیلمی‌ام ...مرموز و امتیاز،بالا....فقط،یه راهنمایی هم بکنی پیداش می‌کنم ....هنرپیشه‌ش کی بود؟

تا حالا کاراشو ندیدم. شایدم یادم نمیاد

شیامالان هیچکاک قرن بیست و یک لقب گرفته

کاراش

Signs

Sixth sense

Devil

The village

Split

Glass

تو رو خدا یادت بیار رفیق.... تو کف یه همچی فیلمی‌ام ...مرموز و امتیاز،بالا....فقط،یه راهنمایی هم بکن ...

هیچییییی ازش یادم نیس.... بذار فردا برات ریپلای میکنم حتما....‌   

ترسناکم اگه دوست داری این جدیدا کینه و نفرین و‌.... خوبه... 

اهان دانکرک هم خوبه‌... فیلم جدید کریستوفر نولان‌.... اگه علاقه به فیلم جنگی دارید.....

ژانر جنگ واقعا دانکرک عالیه

اینا هم خوبه

Fury

Hacksaw ridge

1917

Downfall

Saving private ryan

Inglorious bastards

هیچییییی ازش یادم نیس.... بذار فردا برات ریپلای میکنم حتما....‌    ترسناکم اگه دوست داری ...

نه معمایی‌دوست صرف شدم الان...ممنون میشم اگه یادت اومد ...بوس بوس