گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
باید بی بی چک بذاری. من یادم نیست دمای بدنم فرق کرده باشه موقع بارداری.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
باید بی بی چک بذاری. من یادم نیست دمای بدنم فرق کرده باشه موقع بارداری.
انقدر هرسری منفی شده دیگه جرات ندارم بیبی چک بزارم
گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
انقدر هرسری منفی شده دیگه جرات ندارم بیبی چک بزارم
ان شاءا... مثبت میشه. من موقع بارداری کلا بی علامت بودم. حالت تهوع هم نداشتم. بی بی چک بذار اینطوری همش فکرت مشغوله.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ان شاءا... مثبت میشه. من موقع بارداری کلا بی علامت بودم. حالت تهوع هم نداشتم. بی بی چک بذار اینطوری ...
خیلی ممنونم
فردا ازمایش میدم