2777
2789
چجورمیخوای اعتماد کنی آخه کسی ک میاد تو خونه انجام میده اون مدرکشم حالا رفته یه دوره کارآموزی و اسمش ...

بخاطر همین اومدم اطلاعات بگیرم دیگگه

خدا جونم ، خودت هوای داداشامو داشته باش اخه اونا دنیامن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنزیم دیگه چیه

آمپوله می زنن به بینی و چربیش رو می سوزونه فک کنم موادش کروتونه .دقیق نمی دونم شاید هم اسم موادش رو اشتباه گفتم،😑

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
این روشها برای کسانی خوبه ک خیلی مشکلشون حاد نیست و ممکنه بخاطر غوز یا یخورده گوشتی بودن میرن زیر تی ...

مطمئنی خوب میشه 

دائمیه یا موقت

من بینیم بزرگه ولی بیشترین مشکلم با نوکشه که گوشتیه و دراز نشون میده ینی میشه بدون جراحی گوشتهای نوکش از بین بره 

یکی توسایت گفتم انجام دادم دماغم سوخته خواهرشم دماغش قرمزشده بود فک کنم هنوزم گفت خوب نشدن

یا خدا

امروز میخاستم بگم بیادا.نمیدونم. وقتی رفتم گوگل و سرچ کردم فیلمشو وحشت کردم

مطمئنی خوب میشه  دائمیه یا موقت من بینیم بزرگه ولی بیشترین مشکلم با نوکشه که گوشتیه و دراز نش ...

بهتره بری پیشه پزشک تا راهنماییت کنه. اینطور ک من سرچ کردم میشه

خیلی هاو دیدم بین عمل و لبفت انجام دادن گیر کردن ولی تا اطلاعات ادم کامل نباشه نمیشه تصمیم گرفت در باره لیفت خلی یچیزها خوندم روش هاشم مختلف توی یه سایت جامع جراحی های زیبایی خوندم هم راجع به لیفت با نخ هم تزریق آنزیم 

https://www.jarahi24.com/لیفت-بینی-بدون-جراحی-بینی/