2777
2789
عنوان

چرا من برای همه اضافم💔😕

175 بازدید | 15 پست

خدا ک ولم کرده  اصن ب فکرمن نیست.شوهرم زندانه،یه مدت خونه ی مادرشوهرم بودم اون ک همش اذیتم میکرد اشکمو در میاورد اخرم باهم دعوا کردیم منو انداخت بیرون از خونه،الانم ک خونه ی مادرمم اینم بدتر منو داره دیوونه میکنه همش سرکوفت میزنه،شوهرمم ک از تو زندان باگیراش دیوونم میکنه تازه باهام قهرم کرده،اخه دلمو ب چی خوش کنم ؟چرا زندگیم اینجوریه💔😕 خیلی خستم ،همش سرکوفت بقیه رو باید بخورم،خیلی خسته شدم،چرا من شانس ندارم چرا همه بهم بدی میکنن من ک کاری ب کسی ندارم💔😕

مثل آدمی شده ام ک آتش گرفته!اگربایستد میسوزد،اگربدود بیشترمیسوزد.

تو فهميدي بع ما هم بگو دستمون عسل كنيم بزاريم دهنشون گاز ميگيرن

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکار نمیری

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
چندوقت میمونن تو زندان؟ چرا زندانن؟

الان 8ماه و خورده ایه هنوزم حکمش نیومده تا ببینم چندسال میاد،مشارکت درقتل

الان 8ماه و خورده ایه هنوزم حکمش نیومده تا ببینم چندسال میاد،مشارکت درقتل

آخی عزیزم خیلی سخته که همش این ور اون ور باشی نمیشه بمونی خونه خودتون؟؟  

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
آخی عزیزم خیلی سخته که همش این ور اون ور باشی نمیشه بمونی خونه خودتون؟؟  

خونه نداریم ک 

خونه نداریم ک

فدای سرت

با شوهرت صحبت کن

اون خودشم الان روحیه خوبی نداره

یا راضیش کن بمونی خونه مامانت یا اگه راضی نشد و موندی پیش مادرشوهرت دیگه هی قهر نکن. کمی سیاست به خرج بده، تحمل کن ان شاءالله زود این دوران میگذره

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
فدای سرت با شوهرت صحبت کن اون خودشم الان روحیه خوبی نداره یا راضیش کن بمونی خونه مامانت یا اگه را ...

خونه ی مادرمم  الان

خونه ی مادرمم  الان

عزیزم زندگیا همه پر از فراز و نشیبه اینم یه مرحله از زندگی شماست که باید بگذرونیش سعی کن از لحظه لذت ببری به خودت امبد بده و به خدا توکل کن

ان شاءالله تن خودت و همسرت سالم باشه

عزیزم زندگیا همه پر از فراز و نشیبه اینم یه مرحله از زندگی شماست که باید بگذرونیش سعی کن از لحظه لذت ...

مرسی عزیزم

فعلا ک شوهرمم باهام قهره بهم زنگ نمیزنه ملاقاتشم میرم نمیاد یا میبینه منم میزاره میره