2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 35 پست
چه راحت بخاطر خودت فقط میخوای یه انسان و به قتل برسونی 

اره خب به خاطر خودمم هست و اینکه من باید خودم سرحال باشم به خودم بتونم برسم برنامه های خودمو داشته باشم که بتونم به بچمم برسم  یه مادر فعال و اکتیو خیلی بهتر از مادریه که همه زندگیش تو خونه خلاصه بشه الان عهد قجر نیس که 

بنظر منکه بعد اینکه‌تست بارداری مثبت میشه دیگه زمان فکر کردن ب این نیست ک بچه دار شم یا نشم 

خودم اولی هم ناخواسته باردار شدم هرچی شوهرم نق نوق کرد ک شرایطشو نداریم 

گفتم اومده و تمام قهر کنی نکنی اومده 

فکر چیزای دیگه باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سن بچم خیلی کمه نمیتونم جمع و جور کنم خودمو زندگیو  بعدشم با این وضع کرونا که معلوم نیس کی از ...

عزیزم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته 

ان شاء الله خودت و نی نی و کلا خانوادت در پناه خدا هستی 

بهداشت رو رعایت کنی اتفاقی نمیفته 

توکل کن به خدا که بتونی از پس دو تا بچه بربیای

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
اره خب به خاطر خودمم هست و اینکه من باید خودم سرحال باشم به خودم بتونم برسم برنامه های خودمو داشته ب ...

اگه عهد قجر نیس زمان عشق و حالت حواست میبود که الان نیای بگی میخوای یه انسان و به قتل برسونی حواستو جمع میکردی

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
اره خب به خاطر خودمم هست و اینکه من باید خودم سرحال باشم به خودم بتونم برسم برنامه های خودمو داشته ب ...

واقعانم عهد قجر نیس روش های گوناگون جلوگیری وجود داره 

در نهایت تصمیم با خودته 

درست فکراتو بکن 

شوهرتم حقشه بدونه