2777
2789

😔

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتی

خودم نه

از اشناها

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
جان عزیزت قبلش چجوری بود بعدش چطور شد؟

خیلی حالش بد بود اصلا نمیتونست یجا وایسه شبا نمیخوابید همش راه میرفت و فکر میکرد. بعد چند بار شوک دادن بهش فک کنم ۸ بار . تا یکی دوماه انگار فراموشی گرفته بود ولی بعدش حالش خوب شد

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
خیلی حالش بد بود اصلا نمیتونست یجا وایسه شبا نمیخوابید همش راه میرفت و فکر میکرد. بعد چند بار شوک دا ...

تورو امام حسین الان چطوره خوب شده کامل یا نه هنوز یه کم باز فکر میکنه؟

تورو امام حسین الان چطوره خوب شده کامل یا نه هنوز یه کم باز فکر میکنه؟

ببین اگه محیط دورو برش رفتار بقیه باهاش خوب باشه ،حالش خوب میمونه . مامان من محیطی که توش هس خوب نیست اصلا، بازم فکر میکنه البته ۳۰ سالم هست قرص اعصاب میخوره دیگه انگار قرصا اثر ندارن واسش

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩