2821
2789
عنوان

کمک شیرخشکی

84 بازدید | 9 پست

دوستان من نوزادم هشت ماهشه باید نان دو رو از شش ماهگی شروع می کردم اما تا الان نان یک می دادم چون نمی دونستم و دکترش هم نگفته بود بهم 😞 الان می خوام شیرخشکش رو عوض کنم و نمی دونم چقدر اتفاق بدیه این موضوع ... کسی می تونه راهنماییم کنه؟ نمی دونم چرا تا به حال نفهمیده بودم! البته وزن گیریش خوبه و غذاهای کمکی رو خوب می خوره

مواد مغذی کمتری بهش رسیده تو این دوماه .عیبی نداره اگر قطره آهن و مولتی شو میدادین.

شیر خودتون رو نمیخوره

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
مواد مغذی کمتری بهش رسیده تو این دوماه .عیبی نداره اگر قطره آهن و مولتی شو میدادین. شیر خودتون رو ن ...

نه شیر خودم رو نخورد. مولتی و آهن دادم بهش ☹ استرس گرفتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما تجربه ش رو نداشتید؟؟؟؟ خیلی مامان بدی ام 😭

نه عزیزم نمیدونستی چ عیب داره. وقتی مولتی و آهنش رو دادین و وزن گیریش خوب بوده نگران نباشین .از این ب بعد  نان 2 بدین

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
چطور با فیبروم حامله شدید؟چندسانت بود و از چه نوعی؟

قرار بود برم برای جراحی دو ماه قبلش اتفاقی باردار شدم دکترم دستور سقط نداد و خدا رو شکر تونست نجاتمون بده ولی خیلی بهم سخت گذشت خیلی .... و واقعا خود دکترم گفت معجزه شد ... من فیبرومم سیزده سانت اینترمورال بود تو بارداری شد بیست سانت...