2777
2789
چيكار ميكنن؟تو پارك نزديك خونمون همش تبليغ ميكنن

کلاه برداری و شیره مالیدن سر جوونای بیکار و بدبخت با وعده وعید های درامد های ملیونی ب بهونه فروش محصولات اشغال خودشون

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه من تاحالا نشنیدم؟!میشه یکی توضیح بده جریان چیه؟!؟!

بادران اولین بازاریابی شبکه ایی بین المللی هشس تو کل دنیا دارن کار میکنن من دخترخاله م تو کویتو ترکیه .. هم زیرمجموعه داره

بهترین بازاریبابی  هسش حتی نمیخواد محصول بخری

درخواست دوستی بده اینجا نمیشه

بگوهمینجا  بقیع هم کنجکاون بدونن

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
بادران اولین بازاریابی شبکه ایی بین المللی هشس تو کل دنیا دارن کار میکنن من دخترخاله م تو کویتو ترکی ...

محصولاتش چی هستن درآمدش چجوریاس مشتری پیدا میکنین وایه مخصولات؟؟

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
بگوهمینجا  بقیع هم کنجکاون بدونن

هیچی بابا شبیه شرکت های هرمیه لیدر هاش عین کنه میچسبن ب ادم ب شیوه بچسب ول نکن میبرنت اون تو بعد با جنساشون رو بفروشی نخود لوبیا شامپو... بعد توام زیر مجموعه تشکیل بدی... انقد با تکنیک های روانشناسی مخ ادمو شست و شو میدن تا یکی دو سال تو دامشون میوفتی ازت استفاده میکنن و محصولاتشون رو میفروشن... من ادم دیدم بعد سه سال پشیمون شده تازه فهمیوه چ کلاه گشادی سرش رفته

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون