2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همکاری کنه باهات و شرایط مالی باشه که خوبه

دلم‌ میخاد‌ برم‌ گردش‌ تفریح‌ حوصله‌ بچه‌ندارم‌ بیخوابی😣😣😣

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
الان که باردارم ولی اختلاف سنی بچهواینکه دوتا سقط داشتم روحیمو از دست دادم من بچه اولمو تو ۲۲ بدنیا ...

فدات منم همس توام و پسرم سه سالشه.خیلی هم دو دلم برای درمی میگم اختلاف سنیشون کم باشه خودم اذیت میشم

الان که باردارم ولی اختلاف سنی بچهواینکه دوتا سقط داشتم روحیمو از دست دادم من بچه اولمو تو ۲۲ بدنیا ...

عزیزمممممم... خدا بهت ببخشه.. حتما میتونی... روحیه خیلی مهمه سعی کن الان ک بارداری به وجه منفی فکر نکنی

هنوزم خوبه دیر نشده الان خیلی بچه اولشونو تو سن الان شما میارن.ولی من کلا خودم اختلاف سنی کم دوس داشتم برا همین زود بچه آوردم. 

خدا ❤ من است.
فدات منم همس توام و پسرم سه سالشه.خیلی هم دو دلم برای درمی میگم اختلاف سنیشون کم باشه خودم اذیت میشم

اشتباه نکن اختلاف سنی باید کم باشه که دوست باشن باهم .من تا این بچم ی چیزی هالیش بشه اون میره دبیرستان و سن بلوغ بیچاره هردوشون 

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو
نمیترسید  بچتون دور از جونتون بعد هزار سال بعد وقتی پیشش نیستین تنها باشه؟  این موضوع منو ...

جوری تربیتش کردم که بتونه  مشکلات خودش را به تنهایی حل کنه ضمن اینکه خدا همیشه با اونه 

بعد ه من که یادم می اید  خواهرو برادرام به من کمک کرده باشند خواهر وبرادر های وهرم هم به اون کمکی نکرده اند 

شوهرم قاضیه 

نصفه پرونده های دادگاه مشکلات ارثو میراث و تقسیم ترکه و کلاهبرداری های بعد مرگ مادر و پدر و خوردن میراث همدیگه است

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
اشتباه نکن اختلاف سنی باید کم باشه که دوست باشن باهم .من تا این بچم ی چیزی هالیش بشه اون میره دبیرست ...

درست میگی گلم ولی پسرم خیلی شیطونه و از این طرف هم زایمان طبیعی سختی داشتم میگم یعنی اون روز دوباره تکرار بشه😱