2777
2789
عنوان

بی بی چکککک

347 بازدید | 14 پست

خانماکسی هست لطفاااا جواب بدید ۲تا بی بیچک زدم هردو هاله انداخته ی کیست کوچیک هم دارم ی بی بی رو تقریبا ۱۵ زدم یکی هم غروب این یکی پررنگ ترازقبلیس فعلا ۳،۴روز تا پریودم مونده

مبارکه نینی داری

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاااا ینی کاذب نیس؟؟؟چون ۱۰دیقه کشید تا اون هاله هم افتاد

آره احتمالش خیلی بالاس که باردار باشی

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
برای من کامل مثبت شد ولی الان داره سقط میشه دل نبند یه بارم مثبت کاذب شد

با کمال احترام با نظرتون مخالفم 

چون شما همچین تجربه ای داشتی نباید کسی رو دلسرد کنی 

منم تجربه یه سقط توی هفته نهم داشتم پس نباید هی از تجربه تلخم توی موارد مشابه اطرافیانم گوشزد کنم 

دو دفعه بارداری توی یک نفر حتی شبیه هم نیست چه برسه به تا شخص متفاوت 

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️
چجوری بزارم بلدنیستم

تو قسمت ارسال نظر بالاش ۴ تا علامته یکیش یه شکلک خندس که مال استیکره بغلیش واسه عکسه اونو بزن یه کادر میاره رو کادر بزنی عکسای گالریتوومیاره که انتخاب کنی

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹