2777
2789
عنوان

آیا باردارم ؟

200 بازدید | 34 پست

خانوما ماه ۶ اقدامم .پریودی هام منظمه ولی ماه با کیت تخمک گذاری روز تخمک گذاری رابطه داشتیم ‌ . سینه هام حساس و درد آور و بزرگ شدن . خلق و خویم رخنه به هم حسابی . از همه بدتر الان ۵ روز مونده به پریودیم دل درد میگیرم . بعضی دل دردام هستند که چند ثانیه ولی بیشتر سمت راست هست و خیلی درد داره به طوری که بی حرکت میمونم تا ول کنه . اینا علائم بارداریست؟ کسی سابقه داره بهم بگه ؟ 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا که بارداری عزیزم 🙏🏻 منم پنج ماهه اقدامم گاهی علایم دارم و درد پستان نداشتم 

شما از چه کیتی استفاده کردن و سیکلت تون چند روزه هستش و کی تخمک گذاری داشتین ؟ میشه لطفا اینارو جواب بدین 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

ان شاءلله بارداری

علائم پریودی و بارداری خیلی شبیه هم هستن دل نبند که اگر پریود شدی داغون نشی

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

منم مث علائم شما دارم با ایت تفاوت ک کمرمم گهگاهی تیر میکشه ولی خفیف و اینکه سر درد هم دارم و توی شکمم دائما حباب حباب میترکه و جابه جا میشه😐 نظرتون چیه؟

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺

من ک درد پریودی شدید داشتم باورت نمیشه نوار بهداشتی میزاشتم میگفتم الان میاد اما نیومد 

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
ایشالا که بارداری عزیزم 🙏🏻 منم پنج ماهه اقدامم گاهی علایم دارم و درد پستان نداشتم  شما از چه ...

من دوره هام ۲۸ روزس  . منم کمر درد دارم . این ماه به حسی میگه باردارم آخه تا حالا این علائم رو به این شدت نداشتم 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
من ک درد پریودی شدید داشتم باورت نمیشه نوار بهداشتی میزاشتم میگفتم الان میاد اما نیومد 

باردار بودی بعد ؟

واقعاااا؟من الان همینطورم همه علایم پریود دارم سینه هام داره میترکه

بار داری.من میمردم انقدر درد میگرفت ک نگو بیبی چک زدم ب ثانیه نکشید دوتا خط قرمز قرمز افتاد برو تایپیک اخرم ببین

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم