راز66 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 7290 عنوان بالش بارداری 853 بازدید | 20 پست سلام.تو بارداری از بالش بارداری استفاده کردین؟کدوم مدلش؟راحت بودین؟ من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه. 1399/03/23 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_ایرانی5 عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 579 من خیلی دلم میخواست بگیرم استفاده کنم. ولی هر دفعه جور نشد بگیرم همین بالش معمولی میذاشتم بین دو تا زانو اینقدر نخریدم تا فزدا وقت زایمانمه
راز66 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 7290 من خیلی دلم میخواست بگیرم استفاده کنم. ولی هر دفعه جور نشد بگیرم همین بالش معمولی میذاشتم بین دو تا ... ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی.برای منم دعا کن خدا بهم فرزند بده و برام بمونه من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
بانو_ایرانی5 عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 579 ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی.برای منم دعا کن خدا بهم فرزند بده و برام بمونه حتما عزیزم از ته دلم دعا میکنم
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53148 من دارم از اول بارداری گرفتم cشکل خریدم خیلی باهاش راحتم و راحت میخوابم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
راز66 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 7290 من دارم از اول بارداری گرفتم cشکل خریدم خیلی باهاش راحتم و راحت میخوابم وقتی به پهلو می خوابین وزن شکم میفته روش؟ من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53148 وقتی به پهلو می خوابین وزن شکم میفته روش؟ آره هر دو طرف میشه هم میتونی قسمت بالش رو بذاری رو کمر هم شکم من وقتی شکمم روی بالش قرار میگیره خیلی راحتم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
راز66 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 7290 آره هر دو طرف میشه هم میتونی قسمت بالش رو بذاری رو کمر هم شکم من وقتی شکمم روی بالش قرار میگیره خیلی ... دقیقا بالش شما شبیه به C هست؟راستش میخام بدونم کدوم مدلش بهتره بدوزم. من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53148 دقیقا بالش شما شبیه به C هست؟ راستش میخام بدونم کدوم مدلش بهتره بدوزم. آره من از دی جی کالا خریدم بزن توش عکسش رو کامل ببین از روش بدوز بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
راز66 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 7290 آره من از دی جی کالا خریدم بزن توش عکسش رو کامل ببین از روش بدوز ممنونم ازت.خدا نی نی ت رو حفظ کنه . من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53148 دقیقا بالش شما شبیه به C هست؟ راستش میخام بدونم کدوم مدلش بهتره بدوزم. بستگی داره هر مدلش فرق میکنه کاراییش مثلا U شکل بهتره ولی روی تخت اگر میخوابی جا نمیشه و بزرگه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53148 ممنونم ازت.خدا نی نی ت رو حفظ کنه . ممنون نی نی شما هم ایشالا سالم بیاد بغلت بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
راز66 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 7290 بستگی داره هر مدلش فرق میکنه کاراییش مثلا U شکل بهتره ولی روی تخت اگر میخوابی جا نمیشه و بزرگه میشه یه عکس از مدل بالش خودتون برام بندازید؟چند مدل بالش c دیدم تو دیجی کالا من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
راز66 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 7290 ممنون نی نی شما هم ایشالا سالم بیاد بغلت ممنونم ولی هنوز باردار نیست.میخام قبل از بارداری بدوزم چون تو بارداری باید استراحت نسبی یا مطلق باشم من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53148 میشه یه عکس از مدل بالش خودتون برام بندازید؟چند مدل بالش c دیدم تو دیجی کالا بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲