2777
2789

گزارش زديم ديگه😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون کارآگاهای نی نی سایتی تشخیص دادن با تاپیک شما آمار کودک همسری بالا میره😂😂😂😂😂

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

تاپیکتون واقعا خوب نبود 

من که هیچ سنخیتی بین پسر دهه شصتی و دختر دهه هشتادی نمیبینم

مثلا اون دختر تتلو و ساسی گوش میده پسره معین و داریوش!

گاهی دلیل سنگدلی بعضی از آدم ها خود ما هستیم که قدر مهربانیشان را ندانسته و انگیزه ی ((خوب بودن)) را از آنان گرفته ایم
واقعا ک اصلا نفهمیدم چی نوشتین تازه خواستم نظراتو بخونم

هيچي يسري ها داشتن ميگفتن

خووبه كه دخترا ١٧ سالگي زايمان ميكنن

و دختر خووب ١٦ سالگي شوهر ميكنه خراباشون ميرن دانشگاه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چون کارآگاهای نی نی سایتی تشخیص دادن با تاپیک شما آمار کودک همسری بالا میره😂😂😂😂😂

وا اتفاقا من بهش حسودیم میشه براهمین تاپیک زدم ک ی ذره خودمو دلداری بدم😄😄😄😄

چ تاپیکی بود مگه؟؟ 🤔 

هیچی یه عده اومدن 

نسخه زندگی یه نفر رو پیچیدن و رفتن😐😐😐😐

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
دختر همسایمون گفتم ازدواج کرده باکسی ک ۱۷ سال اختلاف سنی دارن ظاهرا خوشبختن چرا میگن اختلاف سنی زیاد ...

تو از کجا میدونی خوشبختن ؟  بر اساس ظاهر که نمیشه قضاوت کرد

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
وا اتفاقا من بهش حسودیم میشه براهمین تاپیک زدم ک ی ذره خودمو دلداری بدم😄😄😄😄

عزیزم بخت و سرنوشت وزندگی هرکسی به خودش مربوطه

چیزی که درکش واسه بعضیا سخته ....

دلداری چرا؟؟؟؟شما که تو زندگیش نیستی