مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 19905 عنوان لیزر ترک پوست 98 بازدید | 7 پست کسی رفتی واسه ترک های دوره بارداری جواب گرفته؟ هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند 1399/03/23 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53906 مامای من تو کلاس بارداری ها میگفت لیزر ترک ها فقط وقتی پاک میشه که هنوز سفید نشده باشه و قرمز باشه وقتی سفید شد دیگه لیزر هم تاثیر نداره بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 19905 مامای من تو کلاس بارداری ها میگفت لیزر ترک ها فقط وقتی پاک میشه که هنوز سفید نشده باشه و قرمز باشه و ... اوه چ بود... سفید شده دیگه😟😟 هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53906 اوه چ بود... سفید شده دیگه😟😟 اون میگفت نمیشه کاریش کرد باید به چشم یادگاری نگاهش کنین یه یادگاری از به دنیا اومدن بچتون که با هیچی عوضش نمیکنین بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 19905 اون میگفت نمیشه کاریش کرد باید به چشم یادگاری نگاهش کنین یه یادگاری از به دنیا اومدن بچتون که با هیچ ... 😞😞😞 خودش جلو چشممه دیگه یادگاری باز😁😁😁 اوکی ادم مجبوره قبول کنه دیگه😁 من اینقدر هم کرم میزدم از سه 4 ماهگی بازهم ترکخورد. هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53906 😞😞😞 خودش جلو چشممه دیگه یادگاری باز😁😁😁 اوکی ادم مجبوره قبول کنه دیگه😁 من اینقدر هم کرم میزدم ... من باردارم هرکاری هم میکنم بازم یکم ترک دارم خدا کنه بیشتر نشه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 19905 من باردارم هرکاری هم میکنم بازم یکم ترک دارم خدا کنه بیشتر نشه کرم خارجی جنس خوب بگیر من ک هیدرو درم زدم فایده نداشت خیلی هم زدم دوبار سه بار در روز ی با روغن زیتون بقیهدش کرم هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند