2777
2789
عنوان

لیزر ترک پوست

98 بازدید | 7 پست

کسی رفتی واسه ترک های دوره بارداری جواب گرفته؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مامای من تو کلاس بارداری ها میگفت لیزر ترک ها فقط وقتی پاک میشه که هنوز سفید نشده باشه و قرمز باشه وقتی سفید شد دیگه لیزر هم تاثیر نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مامای من تو کلاس بارداری ها میگفت لیزر ترک ها فقط وقتی پاک میشه که هنوز سفید نشده باشه و قرمز باشه و ...

اوه چ بود... سفید شده دیگه😟😟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اوه چ بود... سفید شده دیگه😟😟

اون میگفت نمیشه کاریش کرد باید به چشم یادگاری نگاهش کنین یه یادگاری از به دنیا اومدن بچتون که با هیچی عوضش نمیکنین 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اون میگفت نمیشه کاریش کرد باید به چشم یادگاری نگاهش کنین یه یادگاری از به دنیا اومدن بچتون که با هیچ ...

😞😞😞 خودش جلو چشممه دیگه یادگاری باز😁😁😁 اوکی ادم مجبوره قبول کنه دیگه😁 من اینقدر هم کرم میزدم از سه 4 ماهگی بازهم ترکخورد. 

😞😞😞 خودش جلو چشممه دیگه یادگاری باز😁😁😁 اوکی ادم مجبوره قبول کنه دیگه😁 من اینقدر هم کرم میزدم ...

من باردارم هرکاری هم میکنم بازم یکم ترک دارم خدا کنه بیشتر نشه 

من باردارم هرکاری هم میکنم بازم یکم ترک دارم خدا کنه بیشتر نشه 

کرم خارجی جنس خوب بگیر من ک هیدرو درم زدم فایده نداشت خیلی هم زدم دوبار سه بار در روز ی با روغن زیتون بقیهدش کرم