2777
2789
عنوان

عشقمو کشت

239 بازدید | 11 پست

بچه ها چی بگم اسمشو خواستگار بگم عشق بگم از هردو حالم بهم میخوره فقط اینو بگم دو سال بود خیر سرمون همو میخواستیم ولی هی نشد نشد دیگه هم اون از ذوق افتاد هم من اخرین بارم بهم گفت دیگه  تحمل هیچ کسو ندارم که بیاد تو زندگیم منظورش کلی بود چه من چه بقیه هیچ کس، حالا من نمیدونم چم شده کلا بی حس شدم قبلا کلی فانتزی داشتم برا ازدواج ولی الان فانتزی ندارم هیچ حالمم بهم میخوره از ازدواج به نظرتون درست میشم ؟؟؟ 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره😐منم همین دوروزپیش فکرمیکردم ادم باب دلمو پیداکردم😐ولی به خاطریه موضوع واقعا شوکه شدم دوروز ناراحت وبعد یادم تورافراموش...بعدیاکه بیان قبلیا فراموش میشن.خودتواذیت نکن.هرچی قسمت باشه همون میشه

وای تو روخدا دعا کنید درست شم هیچ حسی به زندگی ندارم 

عزیزم این حسا ممکنه تو زندگی اکثر افراد تو موقعیتای مختلف زندگیشون پیش بیاد.منم مث شما شدم پس فکر اینده رو نکن و غصه نخور من این اطمینانو ب عنوان یکی مث خودت بهت میدم

ندانم گرا....

منم هنو ازدواج نکرده و عاشق نشده از ازدواج حالم بهم میخوره😐سنم کمه برا ازدواج بابا عشق چیع ولش کن الان یه نفس عمممییییق بکش ، مُردی؟نمردی عزیز دلم نه زن بدون مرد میمیره نه مرد بدون زن میمیره خلاص ، (عاشق نشدم ولی ۱۱۲ بار کراش زدم😑😐)