2821
2789
عنوان

گردش با مادر

272 بازدید | 17 پست

سلام دوستانمن متاهلم و  مادر و پدرم کرج زندگی می کند و ما تهران. غیر از مهمونیا و سرزدن های معمولی هر از گاهی چند روز مادرم رو خونمون نگه میدارم و با هم میریم گشت و گذار و خرید و پاساژ گردی و پارک و.... قصد اصلیم گردوندن و کیف کردن مامانمه حالا میخوام بدونم چه جاهایی میشه مامانها رو برای گردش برد که هم خیلی خسته نشن هم  کلی کیف کنن پیشنهادی دارید؟

جایی ک نشستی باشه نه راه رفتنی 😊

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

خوش بحالت. من از این حال ها ندارم. دوره همی زنونه خونه فامیل. بازار گردی🙆

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جایی ک نشستی باشه نه راه رفتنی 😊

👍خوبه مرسی پیشنهاد جاهم بدید ممنون میشم.

البته مامانم مسن نیست پایه پیاده روی هست ۶۵ سالشه 

اما منظورم اینه که جاهایی که خیلی پیاده روی سخته نمی خوام خیلی خسته اش کنم

👍👍👍👍👍👍چند بار بری حالشو پیدا میکنی مامان گردونی خیلی حال میده

منم همین کارو میکنم

من اینبار مامانم رو بردم ماساژ ای حال کرد... نت برگم گرفتم 50 تومن شد نفری

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
آزادی

ماساژ ببر

بازار بزرگ... کاخ گلستان

پاساژ گیشا

پارک لاله روبروششم مرکز خریده

برید تجریش گردش

مامان من پیاده روی دوست داره میریم حیاط کاخ سعد اباد و کاخ گلستان خیلی زیباست میگردیم

ونک

تیراژه 

بوستان

ارایشگاه برید پاکسازی صورت حال میده

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
2825
2823
2791
2779
2792