2777
2789
عنوان

بوی بد دهن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 45 پست
برم پیش دکتر گوارشم میگم حتمااا برام بنویسه ایشااالله نتیجه بده😍😍😍😍

انشاالله

اگر متخصص کلیه و مجاری ادراری بری بهتره

فک کنم بهشون میگن اورولوژیست

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
انشاالله اگر متخصص کلیه و مجاری ادراری بری بهتره فک کنم بهشون میگن اورولوژیست

انقدر از این مشکل خجالت میکشم حتی روم نمیشه به مامانم بگم منو ببر پیش دکتر کلیه🙈🙈ایشالله زودتر حل بشه فقط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر از این مشکل خجالت میکشم حتی روم نمیشه به مامانم بگم منو ببر پیش دکتر کلیه🙈🙈ایشالله زودتر حل ...

انشاالله

خجالت نداره

بالاخره بیماریه

دست خودت نیست که

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
ممنون از انرژی خوبت عزیز دلم♥️♥️حتما میرم ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم عزیزدلم

انشاالله زودی مشکلت برطرف بشه

خیلی دوست دارم بدونم چکار کردی ، اگر دوست داشتی توی همین پستت ریپ کن بهم بگو نتیجه چی شد ؟

دوباره همون انتی بیوتیک و بخور. 

وای ن میدونی چقدر برا کبد و کلیه بد هست 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

عزیزم من یه راه خوب و راحت بهت میگم، ان شاء الله که نتیجه بگیری

صبح وقتی بیدار میشی و شب قبل خواب یه قاشق مربا خوری عسل طبیعی بخور

میتونی تو یه استکان آب ولرم حل کنی بعد بخوری

عسل نه تنها مشکلات معده رو حل میکنه، بلکه برای رفع عفونت دهان و دندان و رفع بوی بد دهان مؤثره 

سعی کن چاییت رو با عسل و زنحبیل و یا عسل و دارچین بخوری 

شما چند وقت این کار رو انجام بده امیدوارم که جواب بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
عزیزم من یه راه خوب و راحت بهت میگم، ان شاء الله که نتیجه بگیری صبح وقتی بیدار میشی و شب قبل خواب ی ...

حتما از امشب امتحانش میکنم😍😍😍ممنونم عزیز دلم😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️

سلام

خوبی؟

عزیزم امروز یکی از کاربرا تاپیک زده بود این مطلب رو گذاشته بود

گفتم برات کپی کنم :

بوی بد دهان علل مختلفی دارد که تا علل آن شناسایی نشده و به دنبال رفع آنها نباشید، تلاش شما برای درمان این بیماری بیهوده است.

بوی دهان ممکن است بخاطر خرابی دندان باشد. که راه حل آن کشیدن یا ترمیم دندان است.

گاهی بخاطر مشکل گوارش و معده است که درمان آن ترک آب بین غذا، آب سرد نخوردن، استفاده از جوشانده عرق نعناع با بارهنگ (۱ لیوان عرق نعناع + ۱ قاشق مربا خوری بارهنگ را ۱۰ دقیقه آرام جوشانده و بعد از  ولرم  شدن ۱ قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید و شب موقع خواب میل شود. (۱۲۰ شب)

ضمنا اگر یبوست دارید یک استکان گلاب را به عرق نعنا اضافه کنید سپس جوش بزند و میل کنید.

گاهی بوی دهان بخاطر عفونت لثه است که درمان آن مسواک با عسل و نمک دریاست.

گاهی بخاطر وجود اخلاط سینه و گلو است.

گاهی استرس و فشارهای روانی مشکل را دوچندان کرده که باید از استرس به دور باشید

سلام خوبی؟ عزیزم امروز یکی از کاربرا تاپیک زده بود این مطلب رو گذاشته بود گفتم برات کپی کنم : بو ...

ممنونم عزیز دلم فعلا یه راه حلی براش پیدا کردم ولی درمان همیشگی نیس