2777
2789
عنوان

بوی بد دهن😭

3285 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها من یه دختر جوونم که متاسفانه مشکل بوی بد دهان دارم اصلا نمیدونم از چیه نه لوزه دارم نه دندون خراب نه سینوزیت دارم نه میکروب معده و رفلاکس،یه بار دکتر گوارش رفته بودم واسه این موضوع بدون تست و ازمایش بهم ۴ تا قرص اموکسی سیلین و مترونیدازل و امپرازول و بیسامین داد تو اون تایمی که این ۴ تا قرصو میخوردم عاالی بود اصلا هیچ بویی نبود حتی صبحا بهترین روزای عمرم بود با اعتماد به نفس باهمه حرف میزدم خیلییی راحت بودم ولی بعدش دوباره برگشت😭باز دکتر گوارش رفتم اندسکوپی کرد نمونه برداشت ولی معده ام میکروب نداشت فقط ورم معده شدید داشت قرص داد واسه ورم معده بوی دهنمو کم کرده بود ولی از بین نرفت که دوباره بعد از داروها برگشت😫رفتم سراغ طب سنتی گفت سودا داری اخه لاغرهم هستم یه دوره ۴۰ روزه دارو داد ولی الان ۲۷،۲۸ روزه رعایت میکنم و دارو میخورم ولی هیچ تغییری حس نکردم،دیگه خسته شدم😫خواستگارهم دارم ولی میترسم از این موضوع

کسی بوده مثل من باشه تروخدا راهکار بدین واقعا مشکل خیلی بدیه😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بوی دهن دارم دکترم رفتم فایده نداشت  وقتی ادامس میجووم بو نداره ولی اگ ادامس نباشع بو میده ...

واقعا خیلی مشکل بدیه ایشالله یه روزی این مشکل هم واسه من هم واسه شما خوب بشه🙏🏻من کلی نذر کردم واسه این موضوع ولی فعلا که هیچ نتیجه ای نگرفتم😫

واقعا خیلی مشکل بدیه ایشالله یه روزی این مشکل هم واسه من هم واسه شما خوب بشه🙏🏻من کلی نذر کردم ...

عزیزم یبار دیگه هم برو دکتر خودت و بگو وقتی داروهاتو قطع کردی باز اینجوری شدی 

نذاراصلا معدت خالی بمونه

نمیشه اخه الان دکتر طب سنتی گفته تا دوساعت بعد غذا هیچییی نخور ولی مثلا غذا هم میخورم حس میکنم دهنم بوی اون غذا رو میگیره حتی شیر و بستنی و چای اینام میخورم بدتر میشه🤦🏻‍♀️اصلا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

همیشه خوردنش ضرر نداره،من میترسم بخورم ولی بعد یه مدت دیگه هیچ تاثیری نداشته باشه🥺

یکی هز دوستام همین مشکل رو داره میخوره میگه خیلی خوبه 

تاحالا خدارو شکر عوارضی نداشته براش

💜You,re just made to be mine💜
یکی هز دوستام همین مشکل رو داره میخوره میگه خیلی خوبه  تاحالا خدارو شکر عوارضی نداشته براش

خدا رو شککر اگه اینطوری حاضرم تا اخر عمرم بخورم فقط خوب بشه،هرشب یکی میخوره؟و چند وقته مصرف میکنه؟🙈