2777
2789
عنوان

دعواتون کنم😠😡

161 بازدید | 23 پست

چرا وقتی یکی تاپیک میزنه با خاک یکسانش میکنین چرا وقتی یکی از خودش تعریف میکنه میزنین تو ذوقش ...شاید با تعریف کردن از خودش حالش خوب میشه شاید با تایید شما دلگرم تر میشه ...چرا وقتی یکی فقط عکس میزاره و نظر نمیخواد راجع بهش نظر میدین .دماغت کجه دهنت کجه ...چرا وقتی یکی تا پیک مشکلاتشو میزنه وسط تاپیک یاد خوشبختیاتون میفتین و بازگو میکنین ....چرا تاپیکایی میزنین که خودتونم میدونین کاری ازدست کسی برنمیاد جز اینکه توهین کنن حرف دیگه ای 

ندارن ...چرا قضاوت میکنین ..چرا یکی عکس میزاره میگین یه من ارایشع فتوشاپه ..آرایش برای زنه دیگه ...شما که انقدر گوگولین و مهربون نکنین دیگه لج نکنین😡😠

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
باش 

آفرین

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا در گنجه بازه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره واقعا👌🏻

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
دوست تو کسی است که ایینه تو باشد... 😁😋🤷‍♀️

آیینه باشد نه اینکه توهین کند

متاسفانه ما هستیم پر از قضاوتهای نابجا

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
حالت خوش نیستا

نه خوب نیستم

آیینه باشد نه اینکه توهین کند

خب منظورم به اون قسمتی بود که گفتی چرا ایراد ها رو میگین.

منم با توهین مخالفم دیگه. چی فکر کردی راجع به من😁

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر

ای بابا 

نبودی تو یه تاپیک ببینی یه کاربر چقد زخم زبون زد به بقیه فقط بخاطر اینکه گفتن چرا هی لینک تاپیکتو میذاری پست اول تاپیک دیگران 

اینجوری بودم وقتی میخوندم 🤤🤤🤤

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن