2777
2789
عنوان

فروش خونه

154 بازدید | 11 پست

دوستان ماتازگیا ۲۰۰ تومن روسندخونمون وام گرفتیم خونمون هم تازه ساختیم میخایم خونمونوعوض کنیم بعد این خونه رم میخایم بفروشیم شوهرم میگه چون روسندش وام گرفتم کسی نمیخردش باید بدیم رهن ولی من میگم بایه قیمت پایین بده بره بنظرتون اگه ازقیمتش کم کنیم کسی میخردش بزاریمش بنگاه؟

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤

چرا؟ با وام بفروشید، قسطش چقده؟ کجاس خونه؟ 

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
چرا؟ با وام بفروشید، قسطش چقده؟ کجاس خونه؟ 

قسطش پنج تومنه وامشم برا خودمون برداشتیم داریم زمین میخریم ب شوهرم میگم بفروشیم با پولش دوطبقه درست کنیم میگه کسی نمیخرش چون سندش رهن بانکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسطش پنج تومنه وامشم برا خودمون برداشتیم داریم زمین میخریم ب شوهرم میگم بفروشیم با پولش دوطبقه درست ...

اوه قسطش چقد زیاده، شاید چون مبلغش زیاده کسی قبول نکنه، اما اگه میتونید وامشو منتقل کنید روی یه سند دیگه

اگه نه که باید از مبلغی که قیمت خونه ست 200 تومن کم کنید و خونه و وام رو منتقل کنید به طرف مقابل

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
مبلغ باقی مونده فسط ها از قیمت خونه کم میشه...ضمنا کسی که میخره فعلا نمیتونه سند بزنه..فقط مبایعه نا ...

اگه قسطاکم شه ک کل خونه رو باس بدیم بره خونه ماالان ۴۰۰ قیمتش ما۲۰۰وام گرفتیم میگم‌ اگه مثلا ۲۰۰ بزاریمش بازم کسی نمیخرش

اوه قسطش چقد زیاده، شاید چون مبلغش زیاده کسی قبول نکنه، اما اگه میتونید وامشو منتقل کنید روی یه سند ...

آها پس نمیشه همون بدیم اجاره فک کنم بصرفتره

آها پس نمیشه همون بدیم اجاره فک کنم بصرفتره

اره خب صبرکنید یه مدت تا وامش تموم شه، خونه که نوعه چرا میخای الان جابجا بشید اصلا‌؟ 

اره خب صبرکنید یه مدت تا وامش تموم شه، خونه که نوعه چرا میخای الان جابجا بشید اصلا‌؟ 

چون همسایه مادرشوهرم اینا خیلی اذیت میشیم خیلی دخالت میکنن شوهرمم دیگه بریده از دستشون میگه اسایشمونو گرفتن

از کجا ۲۰۰ وام گرفتید؟

بانک قوامین البته بانک کشاورزیم می داد ولی دیگه شوهرم اینجااشنا داشت ازاینجاگرفتیم

اگه قسطاکم شه ک کل خونه رو باس بدیم بره خونه ماالان ۴۰۰ قیمتش ما۲۰۰وام گرفتیم میگم‌ اگه مثلا ۲۰۰ بزا ...

اره یکم دردسر داره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای