همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خواهر منم جراحی پروتز سینه انجام داد الان خیلی راضیه جای بخیه هم واسه بعضیا میمونه واسه بعضیا خیلی کمه و معلون نیست این بستگی داره دکترش چقدر مهارت داشته باشه. دکتر خواهرم بابک براتی بود
من خودم پارسال پروتز سینه انجام دادم یعنی راضی ترینم خیلی بستگی داره که خودت چه انتظاری داری من پروتزام 300 سی سی بودن و کلی هم دنبال دکتر گشتم که دکتر خوبی باشه نمیخواستمم هزینش نجومی بشه. دیگه بعد کلی پرس و جو دکتر ناظمیان رو پیدا کردم. توی اینستاگرام بزنی دکتر محمد ناظمیان میاره پیجشو اما جراحی های بدنش پیج جدا داره در هر صورت خودت می تونی نمونه کاراشو ببینی. من اول یکی از آشناهامون بهم معرفی کرد بعد خودم رفتم اینستا عکس هاشو دیدم.
عزیزم هزینه ها که خیلی در حال تغییره ... خاله من سه سال پیش پیشه دکتر منصور سعادتی عمل کرد... یادم نی اون موقع چه قدر داد... ولی تا الان که خداروشکر عوارضی نداشته
نه تورو ۷دا نکنید باسینه هاتون شوخی نکنید .دکتری میگفت اونایی که پروتز سینه میزارن خدای نکرده تو سرطان سینه دیر تشخیص داده میشه نسبت به سینه معمولی من از سینه میترسم .برین جاهای دیگه تون عمل کنید .سینه هاتون ول کنید .چون هم جنس من هستید میگم .لطفا تورو خدا .ارزوی سلامتی برای همه مردم خصوصا به همجنس های خودم دارم.