2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فرم دهیشو انجام دادم عالی شدش البته مال من بزرگ بودش الان خیلی راضیم    

چقدر هزینه کردین یعنی دیگه اصلا فرمش تغییر نمیکنه حتی اگه دوباره باردار بشین و  بچه شیر بدین 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 

نه نکن مگه دیوو نه ای اخه خودتو میخوای بریخت کنی  که چی اخه شک نکن پشیمون میشی 

مشکلت چیه اخه 

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 
چقدر هزینه کردین یعنی دیگه اصلا فرمش تغییر نمیکنه حتی اگه دوباره باردار بشین و  بچه شیر بدین&nb ...

حدودا 10 تومن سال پیش

نه عزیزم

سلام بهم احترام بذاریم... ترنس فقط ترنس هست نه منحرف
پروتز خدادادی ان😎 پزو_خودتونید#  

بعد ازدواج و دوسال شیردهی بیا اظهار نظر کن

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
   حسود.پلاستیکی#    

حسود نیستم ک خودمم 85 ام😊

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
2827
2791
2779
2792