2777
2789

@گل83فروردینی  منودخترخالم پیش همیم بااین طوطی😉😍

ریحانَة الحُسِیــــن🌸🌺---|•بســم‌ِرفیــق‌من‌لارفیــق‌له|•---محجبهـ ها فرشتـــــهـ اند•|گوش‌به فرمانــ حضرتــ اقا💕💞 ❤💚      لـــــــــــرمـــ😍^^دهـــهـ هشتادیـــ^^بهـــــــــاریــــــ ام 😍😘~~هـــر پریشـانــــ نظری لایقـــ دیدار تونیستــــ،خوبـــ کردیـــ که رخـــ از اینــه پنهانــــ کردی😉😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبیه ماشین های ایرانی طراحی شده توازن نداره چرا  

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 

حرف زدن هم بلده؟ 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
حرف زدن هم بلده؟ 

نه چهار ماهشه😂

ریحانَة الحُسِیــــن🌸🌺---|•بســم‌ِرفیــق‌من‌لارفیــق‌له|•---محجبهـ ها فرشتـــــهـ اند•|گوش‌به فرمانــ حضرتــ اقا💕💞 ❤💚      لـــــــــــرمـــ😍^^دهـــهـ هشتادیـــ^^بهـــــــــاریــــــ ام 😍😘~~هـــر پریشـانــــ نظری لایقـــ دیدار تونیستــــ،خوبـــ کردیـــ که رخـــ از اینــه پنهانــــ کردی😉😁
تبارک الله... چقدر نازه😍😍

اره خیلی😍😍😍

طوطی برزیلی 🤩

اره👌