2777
2789
عنوان

کمک درمورد نامزدساااابق

97 بازدید | 12 پست

دوستان من یه مدت نامزد بودم بهم خورد خانواده ها خبر داشتن خودش گفت بخاطر بیکاری و بی پولی نمیخوام اذیت بشی برو اون رفت با یکی دیگه دوست شد منم همینطور جفتمون بهم خورد، ولی هروقت مشکلی داشتم میومد کمکم میکردمن وقتی فهمیدم بعد دوسه ماه رفته بایکی دیگه خیلی بهش حرف بد زدم و بلاکش کردم هرچی قسم خورد که فقط در حد چت بوده من قاطی کرده بودم ازبس دوسش داشتم تا اینکه امروز شرایط روحی خوبی ندارم بهش پیام دادم میشه ببینمت حرف بزنیم چون من دوستام هم نمیتونم باهاشون حرف بزنن همش منتظر آتو هستن،گفت من همیشه واسه تو وقت دارم این هفته بیا باهام حرف بزن ،،من دوس دارم دوباره باهم باشیم به نظرتون هنوز منو دوس داره؟ یا منتظره مثلا شرایطش جور بشه دوباره هرچی فکر میکنم نمیفهمم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم از نظر من ایشون شاید از شما خوشش بیاد در همین حد ن شرایط مناسبی داره ن دلش قرص به این وصلت بجای اینکه تمام تلاشش رو برای بدست اوردن تو بکنه میره شانسشو جاهای دیگه امتحان میکنه الان شما دچار هیجان احساسی هستی دنبال یک مامن امن میگردی اما این فرد حتی عاشقتم باشه حقیق نیست و باهاش ارامش نخواهی داشت عزیزم

وقتی در مورد اوکی نبودن شرایطش بهت گفت و بهم زد تو اصلا اصراری نکردی ک میمونم و با هم همه چی رو اوکی میکنیم؟؟؟؟ممکنه دوست داشته باشه البته ب احتمال زیاد بخاطر همین دوس داشتن زیادیه ک خواسته از زندگیش بری و الانم برات وقت میزاره در مورد اون اشتباهشم ک با کسی در ارتباط بوده خب شابد بخاطر فراموش کردن تو بوده،اگه واقعا دلی دوسش داری از روی احساسات نیست و البته مهمتر از همه ادم خوبیه ادم‌خوب بودن یعنی اخلاقش توجهش ب تو و ... این چیزا کنارش بمون شاید طول بکشه شاید سخت باشه اما خیلی قشنگ‌تموم‌میشه بهت قول میدم چون همو مبخوابن دوس داشتن یعنی گذشت کردن از خیلی چیزا بخاطر طرفت،اینا رو گسی داره بهت میگه ک ۴ ساله دارم‌میجنگم با تموم مخالفتای پدرم ک اصلا راضی ب ازدواجمون نیست،عشق منم اوایل بهم گفت برو من لیاقتتو ندارم اما موندم الان میفهمم ک فقط خودشه ک لیاقت منو داره ن هیچکس دیگه ای 

هر آنچه گذشت مقدمه است
وقتی در مورد اوکی نبودن شرایطش بهت گفت و بهم زد تو اصلا اصراری نکردی ک میمونم و با هم همه چی رو اوکی ...

من خیلی اصرار کردم اون موقعه بهش گفتم دانشگامو ول میکنم میخوام برم سرکار کمکت بعد یه مدت گفت میخواستی بیخیال ایندت بشی من نمیتونسم اینکارو کنم بخاطر من بدبخت بشی 

من خیلی اصرار کردم اون موقعه بهش گفتم دانشگامو ول میکنم میخوام برم سرکار کمکت بعد یه مدت گفت میخواست ...

اوکی اما این حست باید دوطرفه باشه یعنی مطمئن باشی اونم تا سر حد مرگش تو رو میخواد ک تو از ایندت و شاید کیسای دیگه ی ازدولج بگذری بنظرم حرفی نزن اگه دیدیش یا تلفنی یا پیام در مورد رابطه خودتون ببین اون چی میگه حرف حسابش چیه ک وارد ی رابطه ی طرفه نشی تهشم بهت بگخ خودت خواستی....بخاطر همین اگه هم خواستی حتی ازش سوال بپرسی غیر مستقیم‌بپرس در کل نشون ندا ک کفعلا مشتاق برگشتنی

هر آنچه گذشت مقدمه است

پسرا خودخواهن اگه کسی به چشمشون بیاد همه جوره سعی میکنن اونو مال خودشون کنن، اینکه بگی وای چون منو دوست داشت نمیخواست تو سختی بیفتم بهم گفت از زندگیم برو،، اینا ساخته و پرداخته ذهن احساساتی ما دختراست

إنني لا أخبر أحدًا بك ، لكنكَ تفيض من عينايْ 🪐