2777
2789
عنوان

شوهرم گفته هر چی که تو بگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 59 پست
عزيزم همچين چيزي براي هيچكس طبيعي نيس جز يسري ها... يه عادت ميتونه باشه كه كنار گذاشتنش خيلي چيز سخ ...

دقیقا متوجه شدم که از کنجکاوی هست.

از روی عادت نیست.

خودش گفت دیگه اینکارو نمیکنم.

حتی گریه کرد. در صورتی که اصلا بهش سخت نگرفتم.فقط حرف زدم.

همش میگفت کاش من بمیرم که باعث ناراحتیت شدم.

تو این تاپیکم فهمیدم که چقدر ادم بهیل زیاده با اینکه من یه مشکل تو زندگیم هست اکثرا گفتن شوهرت زیادی خوبه .دیدن این فیلما اشکال نداره. راحت بگیر.

من اصلا فازشون رو درک نمیکنم.

احساس میکنم زندگیشون خیلی بی بند و باره.

ولی یکی هم مثل شما درست راهنمایی میکتی و انرژی مثبت میدی بهم.ممنونم ازت.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
ترسیده.بببن اینجا میگن از سرش بنداز بچه نیست که.من هیچ وقت مسائل شخصیمو اینجا نمیگم و راه حل بخوام چ ...

والا خودش خواست که بره مشاوره و من اصلا نترسوندمش. فقط باهاش حرف زدم. ازش دلیل خواستم.

حتی گریه کرد بابت کاری که کرده.

همش ارزوی مرگ میکرد برای خودش که چرا هر چند وقت یکبار باعث ناراحتی من میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خودش خواست که بره مشاوره و من اصلا نترسوندمش. فقط باهاش حرف زدم. ازش دلیل خواستم. حتی گریه کرد ...

اینکه گریه میکنه و این حالتا رو گفتم‌ترسیده.ولی یکم رفتاراش طبیعی نیست.ببخشید .عذرخواهی و اینا باید میکرد ولی یه حالتیه که به نظرم یه ضعف داره.بهترین کار همون مشاورست فقط لطفا یه ادم خوب پیدا کن چون الان هر کی یه مدرک روانشناسی گرفته میشه مشاور خیلی مشاورا حال ادمو‌بدتر میکنن

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

دقیقا متوجه شدم که از کنجکاوی هست. از روی عادت نیست. خودش گفت دیگه اینکارو نمیکنم. حتی گریه کرد. ...

خب اين خيلي خوبه عزيزم كه همكاري ميكنه باهات 

انشالله به زودي ميذاره كنار اين عادت بد رو و تموم ميشه

عزيزم اينجا همه جوو قشر ادم هست كه فقط خيانت و كتك براشون مسئله بزرگيه براي همين همون اول بهت گفتم حواست باشه مثل اينجور ادما نشي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اینکه گریه میکنه و این حالتا رو گفتم‌ترسیده.ولی یکم رفتاراش طبیعی نیست.ببخشید .عذرخواهی و اینا باید ...

ضعفش اینه که خانوادش هیچ وقت کاری براش نکردن فقط سربارش بودن و ازش توقع داشتن. واسه همین قدر منو میدونه.

مشاوره تلفنی کسی رو میشناسین شما؟

والا تو شهرمون مشاور زیاد داریم ولی یه 2 دفعه خودم یا شوهرم رفتیم هیچ کاری نکردن برامون فقط فقط پرسیدن و جواب دادیم. دردایی هم که فراموش کرده بودیم دوباره یاد اوری شده برامون. همین و بس.

خب اين خيلي خوبه عزيزم كه همكاري ميكنه باهات  انشالله به زودي ميذاره كنار اين عادت بد رو و تمو ...

من کلا ادم سخت گیری هستم البته نکته بین و ریز بینم.

ولی سعی میکنم رفتارم خوب و سنجیده باشه.

دوست ندارم شوهرمو از خودم دور کنم. واسه همین همیشه اروم و بدون دعوا حرف زدم . اگه خودش بد و عصبی جواب بده بعدا پشیمون میشه عذرخواهی میکنه.

امیدوارم یه مشاور خیلی خوب پیدا کنم.

واسه همین من اصلا نیتونم مثل بقیه باشم که هر جور زندگی رو بپذیرن.

فکر میکنم کمالگرا هستم 

ضعفش اینه که خانوادش هیچ وقت کاری براش نکردن فقط سربارش بودن و ازش توقع داشتن. واسه همین قدر منو مید ...

تلفنی نه.ولی از دوستام میپرسم بهتون خبر میدم‌.

من کلا ادم سخت گیری هستم البته نکته بین و ریز بینم. ولی سعی میکنم رفتارم خوب و سنجیده باشه. دوست ن ...

کمالگرایی خوبه ولی اینو‌بپذیر هر کسی یه نقصی داره.کلی میگم.میدونی کمالگرایی تا یه حد خوبه و باعث پیشرفته ولی افراطی بشه خوب نیست حتی توقعاتت از خودت.

خدا با اون عظمتش  میبخشه   بعد شما  ازین اداها درمیاری؟ مگه قتل کرده  خوبه میگی یه هفته  مگه بچه ۱۲ سالست  داری فکر میکنی چطور تنبیهش کنی   یعنی از نظر تو آدم با این چیزا  کثیف میشه  دیگه هم درست نمیشه   

خدا با اون عظمتش  میبخشه   بعد شما  ازین اداها درمیاری؟ مگه قتل کرده  خوبه میگی ...

عزیزم من گفتم که نمیبخشم یا نبخشیدم.

من دنبال راهکارم که دیگه اینکارو نکنه. اگه من اهل تنبیه بودم تابحال 100 باره باید ازش جدا میشدم.

من دوست ندارم ارامشی که از هم میگیریم با این چیزا خراب بشه همین. توقع زیادی نیست.

من گفتم شوهرم کثیفه؟ نه والا هیچ وقت نگفتم.

از نظر شما کثیف شدن ادما به چیه؟ فقط اینکه تو واقعیت خیانت کنه؟ یا کتک بزنه؟

شوهرم گفت من اینقدرم ادم کثیفی نیستم. منم در جواب گفتم تو فوق العاده خوبی. گاهی با این کارات میزنی همه چیزو خراب میکنی.

بنظر شما کسی که فیلم و عکس میبینه تحریک نمیشه ارضا نمیشه؟

در جریان باش که من اینقدر گذشت دارم که همین دیشب با هم رابطه داشتیم. پس اهل کم و کاستی و تنبیه نیستم.

فقط دنبال درمانم. متوجه شدی 😒😒😒😒😒