2777
2789
عنوان

طراحی دوخت

533 بازدید | 19 پست

دوستان برای گرفتن دیپلم فنی و طراحی دوخت اینا باید برم کجا!

واینکه کلا دانشگاه علمی کاربردی ازاد اگه کسی خونده راحب شهریه و ایناش بگه بی زحمت

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

برای دیپلمش باید بری آموزشگاه های خیاطی

برای فوق دیپلم و لیسانس هزینه دانشگاهشو نمیدونم والا ولی من دوستام ک دانشگاه ملی اما شبانه بودن یه تومن ب بالا میدادن

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
برای دیپلمش باید بری آموزشگاه های خیاطی برای فوق دیپلم و لیسانس هزینه دانشگاهشو نمیدونم والا ولی من ...

نه دیپلم خیاطی دارم منظورم کاردانش و هنرستانا هستن دیپلم فنی میدن اونجوری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیپلم خیاطی دارم منظورم کاردانش و هنرستانا هستن دیپلم فنی میدن اونجوری

اره وقتی شماهنرستان باشی چ فنی چ کارودانش همه واحدای تئوری و عملیت ک پاس شه دیپلم میگیری

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
اره وقتی شماهنرستان باشی چ فنی چ کارودانش همه واحدای تئوری و عملیت ک پاس شه دیپلم میگیری

ممنون

دوستان من میخوام برم خیاطی دوست دارم یاد بگیرم ولی هیچی بلد نیستم سخته خیاطی؟؟ 

خییییلی راحته عزیزم فقط باید دقت کنی

دوستان من میخوام برم خیاطی دوست دارم یاد بگیرم ولی هیچی بلد نیستم سخته خیاطی؟؟ 

اگه علاقه داشته باشی خیلی سخت نیست

عزیزم شما اگه دیپلم داری باید برس یه اموزشگاه خیاطی،تمامی دورهای نازک دوز.غیره راباچندتا دوره طراحی ...

همه دوره ها رو گذروندم میتونم بدون کنکور برم ازاد یا علمی کاربردی کاردانی ولی من میخوام برم ملی برا اون باید دیپلم مربوطه از هنرستان اینا داشته باشی ولی نمیدونم دقیقا این اطلاعاتم درسته یا نه

اگه هنوز دیپلم درسی نگرفتی برس فنی حرفه ای منظورم هنرستانه بهتر از کاردانش هست

هنرستان برم پس

دوست دارم به نظرت چند ماه طول میکشه؟؟ واینکه دوست دارم از بالاتنه شروع کنن امکانش هست؟؟ 

6 ماه که دوره نازک دوزه ولی معمولا کلاسا از دامن شروع میشه