2777
2789
عنوان

عذاب وجدان😭

192 بازدید | 17 پست

تو گروه درسی دانشگاه یه نفر یه سوال پرسید رفتم پی وی جوابشو دادم چت کردیم باهم بعد ازش پرسیدم شما خانم؟ گفت من آقا هستم وای مردم دلم میخاست اون لحظه بمیرم گفتم ببخشید که راحت حرف زدم منظورم از راحت حرف زدم یعنی بهش میگفتم تو و استیکر خنده و اینا میذاشتم.نامزدم بفهمه تیکه تیکه ام میکنه . عذاب وجدان دارم خدا منو بکشه که حوابشو تو پیوی دادم . بعد گفت من ترم یکم شمارتونو سیو میکنم گفتمش نه بچه های دیگه هستن سیو نکن حس بدی دارم حس گناه😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ميخوام بھتون بگم كاش شما و امثال شما دست برداريد ازين عشوە ھاي بي جا و مسخرە تون كاش شما و ھمەي كسايي كە شبيھ شمان رو جدا كنن چادر بكنن سرتون و ما مردم عادي ھم يە نفسي بكشيم  كاش ميفھميديد تعھد يە چيز قلبيە كاش ميفھميديد تو زمان حال زندگي كردن و پيشرفت و بي اھميت شدن مسائل پيش پا افتادە اي شبيھ دغدغەي الان شما ھيچ سودي براي ھيچ كس ندارە تا زماني كە شماھا تو اين مملكتين ايجا رنگ ارامش بە خودش نمي بينە 

افراطيون بي تفكر 

من اگه بگم طلاق و تمااااااااام

خدا نکنه

نه بابا شوهر من میدونه خودم داوطلب همه چی رو بهش میگم و میدونه چیزی ازش پنهون نمیکنم واسه همینم خیلی بهم اعتماد داره

ولی خب زمونه جوری شده که همه باید حواسشون به زندگیشون باشه،میفهمم که یه جاهایی بازم زیرنظر میگیرتم😅