2777
2789
عنوان

خوش سلیقه ها

100 بازدید | 11 پست

سلام 

من یه تاپ جذب مشکی دارم و میخوام یه شلوار دمپا هم بخرم ک باهاش ستش کنم

و توی مهمونی ها ازش استفاده کنم

اما نمیدونم رنگ پارچه شلوار چی باشه قشنگ تر میشه

بنظرتون چه رنگی باشه خوشگل میشه؟؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

مشکی

اخه نمیخوام اونم مشکی باشه

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه رنگ به مشکی میاد بستگی به هیکلت داره اگه لاغری رنگ روشن اگه توپر تری رنگ تیره بردار گلبهی سفید ...

مرسیییی

من معمولا بلوز یا تاپ مشکی رو با شلوار مشکی نمی پوشم 

خوشم نمیاد سر تا پا سیاه

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜
اخه نمیخوام اونم مشکی باشه

اگه بلندی  سبز با کفش مشکی

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
اگه بلندی  سبز با کفش مشکی

وایی

اره سبز عالی میشه البته قدم متوسطه

وایی اره سبز عالی میشه البته قدم متوسطه

عیبی ندارد با یه صندل پاشنه بلند یا متوسط چی مشکی عالی میشه 😁

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!