2777
2789
عنوان

شمام مثل منین؟؟؟

107 بازدید | 15 پست

هرچی عشقـــم بهم میگه دوسم داره😕😕

فــکر میکنه داره دروغ میگه باور نمیکنم شمام اینجورین؟؟؟؟؟

اقا من باور نمیکنم نمیدونم چرا😕😕😕😕😕😕

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

حتما ثابت نکرده وفقط به حرف میگه دوستت داره واسه همین باورش سخته

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من از اولم اینجوری بودم اصلآ باورنمیکنم حتما دروغه که دلمون قبولش نمیکنه

من شوهرم ثابت کرده قبلانم واقعا قلبم گواهی میداد که دوسم داره نمیدونم جدیدا چرا اینجوریم شاید چون دیروز بهم گفت مثل قبل عاشقم نیس والبته بخاطر اینکه من خیلی دعوا درست میکردم و گفت اذیتش کردم ولی باز نمیدونم چمهههههه

من شوهرم ثابت کرده قبلانم واقعا قلبم گواهی میداد که دوسم داره نمیدونم جدیدا چرا اینجوریم شاید چون دی ...

اخه من حق دارم فعلآ ازدواج نکردیم اجی میگم؟ اگه یه پسر شش ماه عشقشو برای مشکلات نبینه فراموشش میکنه؟

اخه من حق دارم فعلآ ازدواج نکردیم اجی میگم؟ اگه یه پسر شش ماه عشقشو برای مشکلات نبینه فراموشش میکنه؟

منم عقدم فعلا باهم زندگی نمیکنیم.بستگی به آدمش داره بعضیا بیشتر قدر عشقشونو میدونن دلتنگ میشن خیلی بعضیام ممکنه عشقشون کمرنگ شه 

منم عقدم فعلا باهم زندگی نمیکنیم.بستگی به آدمش داره بعضیا بیشتر قدر عشقشونو میدونن دلتنگ میشن خیلی ب ...

عجب گیر کردیم ها خیلی دلم گرفته😔

نه بابا فعلآ دوستیم ولی خانواده هامون میدونن شرایط نداره بخدا یه گیری کردم

بزار عشقشو ثابت کنه بعد ازدواج کن عزیزم زندگی همش عشق نیس اگه شرایط خوبی نداره خودتو درگیر نکن مشکل مالی خیلی فشار میاره و پسرا با دخترا فرق دارن پسر کم بیاره فشار زیاد روش باشه هرکاری ممکنه بکنه پسرای امروزی با باباهامون فرق دارن 

2827
2791
2779
2792