2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عععع وا  بابای من گیر داده از تهران بکوبیم ی روز بیایم اونجا خرید

من خودم قمی هستم میدونم که شاید ۲۰درصد مردم قم میرن سرای ایرانی خرید اون هاهم نمیدونن ولی توی فامیل های ما و آشناهمون که رفتن سرای ایرانی میگن نمی ارزه خیلی جنساش رو گرونتر میده و اینکه کیفیتش هم پایینه 

عععع وا  بابای من گیر داده از تهران بکوبیم ی روز بیایم اونجا خرید

من خودمم هم برای خرید جهازم رفتم سرای ایرانی اما مخم سود کشید از قیمت ها البته من پارسال رفتم شاید الان خوب شده باشه نمیدونم

بعد هم گفتن که سرای ایرانی تخفیف جهازم میده ما پرسیدیم گفتن همه ی وسایل ایرانی باشه من ایرانی هارو نگاه کردم که هم نصبتا گرون بود و هم اینکه بی صرفه

من خودمم هم برای خرید جهازم رفتم سرای ایرانی اما مخم سود کشید از قیمت ها البته من پارسال رفتم شاید ا ...

اخه تلوزیون میبینی چ تبلیغیی گذاشتن واسه همون بابام فکر میکنه خیلی خوبه

💜💙
اخه تلوزیون میبینی چ تبلیغیی گذاشتن واسه همون بابام فکر میکنه خیلی خوبه

اون هاهم تبلیغ میکنن که جنساشون رو بفروشن ولی این روهم بگم پشتیبانی ضعیفی هم داره 

یکی از دوست های ما از سرای ایرانی تلوزیون خریده بود بعد حالا یاموقع پست شکسته بود یا خودشون تلوزیون شکسته داده بودن بعد میگف خیلی زنگ میزدم به پشتیبانی اول که با عصبانیت گفت پیگیری میکنیم ولی یه هفته شد و هیچ خبری نشد بعدهم که زنگ می زدم تا می فهمید منم قطع میکردن 

ولی خب الان ازشون شکایت کرده

2824
2823
2791
2779
2792