2777
2789

برا دخترم گرفتم نساخته عوض کردم قبلیه مونده ۷، ۸ تا قوطیه چیکارشون کنم؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت بخور

خودم تپلم 😀

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اگه کسی تو خانوادت صورتش لاغره بده بخوره چاق شه 

داداشم لاغره اونم از مزه ش بدش میاد تو چی بریزیم بخوره؟

درش باز بشه تا یک ماه فقط قابل مصرف هست، درجریان که؟ بریز بره خانم اگه بیشتر از دوسه هفته از با شدنش گذشته، اگر هم نه حلوای شیرخشک دار خیلی خوشمزه است

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷