2777
2789
عنوان

بیبی چکم خرابه...

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 21 پست
آخه علائم پری دارم ، زیر دلم درد می کنه  نمیدونم ، ایشالله که باردار باشم و هر کی هم نی نی ميخ ...

ایشالا منم گاهی اوقات دل درد پری دارم ولی خفیف

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذاربگذره اگه بازم پریود نشدی شک نکن بارداری بعضیا ۱۲روز بعد پری بیبی چکشون مثبت میشه

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
بذاربگذره اگه بازم پریود نشدی شک نکن بارداری بعضیا ۱۲روز بعد پری بیبی چکشون مثبت میشه

بعضی اوقات اخه دل درد پری خفیف دارم 

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 
بعضی اوقات اخه دل درد پری خفیف دارم 

منم داشتم فکرمیکردم الانه ک پریودشم اگه خفیفه جای نگرانی نیست ماساژبده دلتوخوب میشه گرمیجاتم اصلانخور منم اقداامم نبودم هیچ سردرنمیاوردم 

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
منم داشتم فکرمیکردم الانه ک پریودشم اگه خفیفه جای نگرانی نیست ماساژبده دلتوخوب میشه گرمیجاتم اصلانخو ...

وای خوب شد گفتی.....گرمیجات میخوردم که پریود شم 

وای خوب شد گفتی.....گرمیجات میخوردم که پریود شم 

ن نخور چون اگه باردارهم باشی پریود میشی ونطفه نمیگیره عزیزم