2777
2789
عنوان

رنگ مو با حنا

5083 بازدید | 35 پست

سلاممممم 

چطورین 

رفقا بیایین تجربه هاتونو با حنا برا مو باهم دیگا در میون بزاربم

من حنا و دم کرده بابونه داغ و کمی دارچین گذاشتم ی روز کامل موند و بعد 7 ساعت رو موهام اصن رنگ نگرفت😂 حالا شما اگه تجربه دارین بهم بگین؟!؟

تو همان عشقی که پزتو به همه عالم و آدم میدم
باید اکسیدانم بهش میزدی تا رنگ بگیره

اکسیدان باعث ریزش مو نمیشه؟؟؟

من بیشتر بخاطر تقویت زدم چون خیلییی موهام ریخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حنا با یه قاشق قهوه و تخم مرغ قاطی کن بذار رنگ قشنگی میگیره ولی خب تا یکی دوسال رنگ نمیتونی بذاری

اره میدونم نمیشه دیگه رنگ کرد ولی خو من تقویت موهام برام مهم تره

من موهام حنا گذاشتم روی موهای مشکیم رنگ نگرفت ولی موهام حجیم و به شدت نرم شد عاشقش شدم 

خیییلی خوبه موهای منم نرم شده خیلی دوسش دارم 

حنا با یه قاشق قهوه و تخم مرغ قاطی کن بذار رنگ قشنگی میگیره ولی خب تا یکی دوسال رنگ نمیتونی بذاری

من موهام دورنگه پایینش دکلره بزنم نارنجی میشه؟

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

یه تاپیکی بود یه قاشق حنا یه استکان روغن زیتون اصل ویه استکان روغن نارگیل اصل رو قاطی کن 2ساعت قبل از حمام بزن رو موهات..یک روز درمیان بزاری به مدت 3 ماه گچل هم باشی موهات درمیان..تجربه نکردم..میتونی روش رنگ هم بزاری مشکلی پیش نمیاد

استارتر موهای خودت چه رنگیه اتفاقا خوبه رنگ نگرفته من میخوام یه کاری کنم موهام یه دست بشه اخه پایینش دکلره هست .

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

سلام  این ترکیبم خوب در میاد:حناو سدر و قهوه مخصوص رنگ مو همه ب یک اندازه و عسل و سرکه سیب و ی کم دارچین اگر روی موی قهوه ای بزاری، روشن‌ترش میکنه و برای ریزش مو و تقویت ریشه مو هم بسیار عالیه (2تا3ساعت بمونه