2777
2789
عنوان

زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 25 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه شد چشم

بی بلا

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
نزار با شوهرت تنها حرف بزنه

متاسفانه زیاد تنهایی حرف میزنند و نامزدم رو می‌بره تو اتاق ولی اصلا رو نامزدم تاثیر نداشته و خداروشکر میکنم اصلا از دست همینا من ازدواج کردم

بهش بگو چته اونوقت ک داغ کرده بودی همچی بابامو قبول میکردی حالا زدی زیرش نمیخای برو از همونجایی ک او ...

ای جان خوشم اومد ولی میترسم بابام دلش از من بشکنه نمیخام بابام حالش بد شه خودش هم می‌دونه اشتباه کرده

واقعا افتضاحه همش قبلا می‌گفت با بچه های من نمیسازی حالا که من دوستشون دارم گیر داده به خودم و نامزد ...

میدونم چی میگی گلم کاملا درکت میکنم خواهر منم همسن خودته ولی مجرد دیروز با کاراش و حرفاش اشک خواهرمو درآورد به خواهرم گفتم بسپار به خدا انقد خوب بودیم که داره ازمون سواستفاده میکنه گفتم تو از این به بعد مثل خودش رفتار کن بهش خوبی کردن نیومده

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
میدونم چی میگی گلم کاملا درکت میکنم خواهر منم همسن خودته ولی مجرد دیروز با کاراش و حرفاش اشک خواهرمو ...

دقیقا همینطوره،ولی هنوز ترسی که از بچگی ازش دارم رو دارم دلم میخاد این کارو کنم ولی این حس رفته تو ضمیر ناخودآگاه من و جلوم رو میگیره

دقیقا همینطوره،ولی هنوز ترسی که از بچگی ازش دارم رو دارم دلم میخاد این کارو کنم ولی این حس رفته تو ض ...

اره چون از بچگی باهاتون بوده ولی همه چیزو بسپار به خدا نامزدتم دیگه خودش اخلاقشو میدونه بزار انقد حرفای بی ربط بزنه خودش خسته میشه از خدا میخوام زود تر بساط عروسیتون فراهم بشه مستقل بشین و با آرامش کنار هم زندگی شیرینی رو شروع کنین....الهی آمین💗💗

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
ای جان خوشم اومد ولی میترسم بابام دلش از من بشکنه نمیخام بابام حالش بد شه خودش هم می‌دونه اشتباه کرد ...

نه بابا چه دل شکستنی بگو اگه باباتم نمیدونه بذار بفهمه بدم میاد از این زنا انقد