2777
2789

توی عروسی کی ماسک میزنه؟؟؟😂😂😂

با آرایش 

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش بفهمن ی عده 

منکه اگ حق الناسی باشه بخاطر این رفتاراشون نمیبخشم خستم دیگ بسکه تو خونه موندم دلم ی بیرون رفتن بد دغدغه میخواد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ای بابا😐حتما ارایشگرو ایناروهم ترکونده

بیچاره اونایی ک ازش گرفتن چقد یه آدم میتونه بی فکر باشه.هیچکی نیس بگه باباجان نگیرین عروسیتونو بندازید عقب چی میشه.

چند سال عقد نیستی و از دلتنگی و دوری داغون نشدی که داری شعار میدی😏😒😒😒😒

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
نه عروسی بگیرن نه ماسک بزنن تو این اوضاع وخیم فقط به فکر اینن که کار خودشون راه بیوفته بقیه مو

😐😐

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
بیچاره اونایی ک ازش گرفتن چقد یه آدم میتونه بی فکر باشه.هیچکی نیس بگه باباجان نگیرین عروسیتونو بنداز ...

والا ماهم دعوتیم ولی نمیریم😐بعدش یه دوستامنم تواین کرونا اومده لباس ازم میگیره روم نشد بکم نمیدم😑گفتم ببرش ۱۴روز بعد که کرونا نداشتی بشور بیارش😑😑😑

چند سال عقد نیستی و از دلتنگی و دوری داغون نشدی که داری شعار میدی😏😒😒😒😒

شعار نیست بخدا.گناه اونایی ک تو خونه موندن تو این چند ماه چیه خیلیاهم هستن که واقعا خداییش رعایت میکنن