2777
2789
عنوان

داغونم سر جاریم

1737 بازدید | 81 پست

بچه ها شوهرم همش ب جاریم محبت میکنه در حالی ک شوهر اون اصلا من و محل نمیزاره من دارم آتیش میگیرم ی کارای ی چیزایی میگه ک تا حالا ب من نگفته متنفرم از شوهرم دارم یواش یواش ازم زده میشم انقدر گریه کردم خر شده معلوم نیس چشه ی بار بامنه ی بار با اون 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

عجب

خب نرید خونشون! 

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوری کن ازشون 

ب شوهرت بگو صمیمیت بیش از حد اذیتت میکنه

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ شاید خیالات خودته عزیزم و در واقعیت اینطور نیست و فقط خوب و صمیمی ان باهم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
بهش گفتی که محبت نکنه به جاریتون؟

گفتم میگه ی بار دیگه حرف اون و بزنی میزنمت ب خاطر اون عوضی با من مثل یک رفتار میکنه اگه من زن یکی دیگه بودم منو میزاشت رو سرش این منو زیر پاش داره له میکنه هوایی شده 

عجب خب نرید خونشون! 

مهمونی بودیم اونجا اینجوری شد متنفرم از همشون از دم از شوهرم خوشم نمیاد دیگه دوسش ندارم 

شوهر منم دقیقا اینطوریه ، بچه جاریم متولد شد بهش زنگ زد تبریک گفت ، روز دختر بهش پیغام میده و روز دختر رو به دخترش تیریک میگه، بچش مریض میشه مادرشوهرم بهش میگه زنگ بزن حال بچشو بپرس ، برادر شوهرم جواب سلام منم نمیده ، بچم دنیا اومد تبریک نگفت ، زنگ میزنه خونمون حال بچمو نمیپرسه ، از این تبعیضا زیاد دیدم ، 

چه حرفایی مثلا و اینکه یه بار با منه یه بار با اون یعنی چی

یعنی ی بار طرف داری من و میکنه ی بار اون و معلوم نیس چشه نمیدونم جاریم چیکار میکنه این و بخدا من دیگه هنگ کردم اصلا موندم با من مهم نیستم براش ۳ سالته گریه میکنم ب ک ... نیس عوضی 

با گریه کردن چیزی درست نمیشه عزیزم برید مشاوره  اگه باهم مشکل دارید و از لج‌ تو اینکارا رو میک ...

نمیدونم بخدا دیگه خستم کرده ب قران مجید خستم کرده پیرم کرده اصلا اه توف تو این زندگی جاریم و داداشش ریدن تو زندگی ما من دوس ندارم به اون محبت کنه بخدا داداشش حتی جواب سلام منو نمیده اخه تو چرا اینقدر هوای جاری منو داری من تو کفش موندم