😂😂😂همه دارن میزنن ازین تاپیکا گفتم منم بزنم حسششمیا تو اینده نزدیک من چخبره .... اول با گفتن مشخصات چهره م ثابت کنین حس ششم دارین 😂
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
یه دماغ داری دو تا چشم یه دهن الان هم لم دادی زل زدی به گوشیت خب حالا ایمان آوردی بهم؟ ...
😂😂❤عزیزم دقیقا تو چن ثانیه ای که گوشی رو گزاشتم کنار کامنت گزاشتی
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
میخوایی ماشین بخری یه شال گردن سبز دور گردنت بداری 😐
نهههه😎😁
این موی موج دارش درست بودا همه ی صفتها هم صحیح 🖐😂💕