2777
2789
عنوان

📸📸📸عکس📸📸📸

480 بازدید | 5 پست

اینو چندروزیه پیداکردیم..چشماش تازه داره باز میشه!

عنوانو جذاب گذاشتم تا به همین هوا یه نکته بهتون بگم...

لطفا

اگر با حیوانی تصادف میکنین(خصوصا ۶ ماهه اول سال)

مرحمت کنین پیاده شین دوروبرو نگاه کنین...

هیچ دزدی سگشو نمیندازه جلو ماشین تا مجبورتون کنه وایسین!!!

سگه گله هم اونقدر باهوش هست که نپره جلو ماشین خیالتون بابت خسارت راحت باشه!

اگه وایستاده بود الان برادرش زنده بود!!! 

خجالت_بکش#  

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

سلام ببخشید در مورد روماتیسم مفصلی چیزی میدونید؟ بیماری خطرناکیه؟ یعنی جوری هست ک زندگی رو تحت تاثیر قرار بده؟

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم واسه برادرش😔

خدا الهی نگذره از اونایی که اینقدر بی انصافن 

سگا مهربون ترین و وفادار ترین خلق خدا هستن خودم یه دونه دارم میدونم چقدر نازنینن 

خیلی لطف میکنی که مراقبشی 

اجرت با خود خدا🙏🏻 

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
سلام ببخشید در مورد روماتیسم مفصلی چیزی میدونید؟ بیماری خطرناکیه؟ یعنی جوری هست ک زندگی رو تحت تاثیر ...

سلام

کیس بستری و حادشو خیلی کم دیدم

بیشتر باهمون دارو کنترل میشه

واقعا دراین مورد اطلاعی ندارم

ولی حتما کنار درمان دارویی به کارشانس طب سنتی(نه این مغازه های عطاری سطح شهر که مهم فروش محصوله) مراجعه کنین 

اطلاعی ندارم درمورد رژیم غذایی متاسفانه

میگم خیلی کم پیش میاد تو بیمارستان بستری شن

انشالله حالتون بهتر شه

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم