2777
2789
عنوان

فقط عکس😐

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر شوهر من شنیدم خیلی موفق شده تو کسب و کارش وقتی شنیدم خیلی خوشحال شدم چرا باید با دیدن ثروت یه ...

همه شوخی میکنن،این چیزا ناراحتی ندارع😉

" آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟ "
ارع دوستم😂

نفسش نمیگیره؟ 😐 من ۵ تا النگوی خیلی ظریف دارم رو مخمه.هم از صداش بدم میاد هم حس میکنم دستمو فشار میده.هی شیطونه انگولکم میکنه که ببرم جاش دستبند بگیرم از ترس مامانم نمیرم😁

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
برادر شوهر من شنیدم خیلی موفق شده تو کسب و کارش وقتی شنیدم خیلی خوشحال شدم چرا باید با دیدن ثروت یه ...

بابا شوخیه😅😅😅😅 عکس نتیه😄😄😄😄من باجاریم خوبم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
نفسش نمیگیره؟ 😐 من ۵ تا النگوی خیلی ظریف دارم رو مخمه.هم از صداش بدم میاد هم حس میکنم دستمو فشار می ...

چی میگی تو سه چهارتا تک پوش میندازع😂ی گردنبند دارل شبیه مدالای رضا زاده هس😂مجردم هس

" آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟ "
عکسه جوجه ام😐

خيلي جوجه دوست دارم🙃❤️

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800