2777
2789
بله عزیزم تو خونه گاها طرح و نقشه میگیرم ولی بیرون  واقعا کاری که بشه انجام بدم نیست چون سابقه ...

حتما اون طرح و نفشم که تو خونه انجام میدید

خیلی درامد نداره؟

منم معماری خوندم ولی الان حسابدار. 

از اسم معماری حالم واقعا واقعا بد میشه. عمرتو تلف نکن یه رشته علمی نیست بلکه هنری هست و کاربرد نداده مثلا ریاضی در حد ليسانس انسانی فیزیک و فنی اصصصلا نمیخونی بعد بهش میگن مهندسی. واقعا مزخرف و کار هم ارائه کنی سلیقه ای هست یه استاد رَد میکنه یکی دیگه نمره عالی میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطلاعات ارشد با لیسانسش واقعا فرقی نداره فقط دوسه تا طرح اضافس،تیریدی وویری و اتوکد و اسکاتچاپو بلدم ...

خوب سد با شما صحبت کردم

من لیسانس یه رسته را دارم و میخواستم برای ارشد معماری بخونم و کلاسهای بیرون را بدم

پس فایده نداره؟

حتما اون طرح و نفشم که تو خونه انجام میدید خیلی درامد نداره؟

نه اصلا یه مدت طراحی اشپزخونه انجام میدادم با کلی بدبختی وتغییر و اوردهای کارفرما ۴۰۰ میشد هزینش ولی نقشه ساختمان که دیگه خیلی خیلی کمه قیمتش البته حق امضا داشته باشی میتونی بدی رتبه بندی سالی ده دوزاه میلیون میدن بهت برای اجارش قبلا شیش میلیون بود با بالا رفتن سابقیت بیشتر میشه

یه خانمی هست توی آمریکا کار میکنه 

اسمش بهار  

معماری میخونه 

خیلی هم نازههههه

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792