2777
2789
عنوان

مگه میشه آخه بدون...

435 بازدید | 25 پست

من مادربزرگم پشت سر هم 9 تا بچه آورده و هیچ کدوم از 5 تا دختراش هم بیشتر از دیپلم نشده بخونن(اوضاع خراب مالی) 

الان هم همشون ازدواج کردن اما از زندگیشون ناراضی ان و آدمای خوبی نصیبشون نشده

خودتون میتونید تصور کنید که وقتی جمع میشن دور هم چقدر حرفاشون انرژی منفی داره

من حرفا و درد و دلاشون(درباره شوهر و زندگی مشترک بعد 10 یا حتی 20 سالشون) رو که می‌شنوم حالم خیلی بد میشه(دست بزن_بد اخلاقی_بی پولی و...) 

کل باورا و رویاهای خوبم از آینده خراب میشه

به تموم مردا بدبین میشم

میشه بهم بگید... پس اون مردای خوب کجان؟!... چرا ما تو واقعیت پیداشون نمی‌کنیم؟! 

مردِ مرررد دیدین اصن؟ نسلشون منقرض شده یعنی؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اون زمان رو نباید با این زمان مقایسه کرد همه چی فرق کرده...... درسته الانم بعضی مردا همون خصوصیات بالایی ک گفتی دارن اما خب اون زمان مشاوره قبل ازدواج و شناخت قبل ازدواج و... یا نبوده یا بوده خیلیا اهمیت نمیدادن و....  اما الان میتونی 70 یا 50 درصد اخلاق طرف رو بدست بیاری با عقل خودت ی انتخاب عاقلانه داشته باشی 

مرد خوب داریم . مرد بد هم داریم... ولی اگه فکر میکنی مرد خوب همیشه خوب میمونه اشتباه میکنی... مرد خوب را بایدساخت و نگه داشت... اگر درست زندگی کردن را بلد باشی هم مرد خوب نصیبت میشه و هم خوب میمونه

خب اون زمان رو نباید با این زمان مقایسه کرد همه چی فرق کرده...... درسته الانم بعضی مردا همون خصوصیات ...

پس چرا میگن الان بدترم شده؟! 😪

من دیگه داره باورم میشه نمیتونم با یه آدم زندگی کنم

بااون سابقه واون شدت انرژی منفی بعیدمی دونم پیدابشه. باوربه بدبختی یه جورایی توفکرت رسوخ کرده تافرا ...

بخدا پریشب خیلی گریه کردم از دستشون

گفتم چرا میاین اینطوری میگین که ما دخترا هم بدبین بشیم

اما میگن حالا آن شاءالله که بخت شماها خوب بشه