2777
2789
عنوان

باز شدن دهانه رحم باکیسه آب گرم

5067 بازدید | 8 پست

سلام خانوما کسی تجربه داره خودش یا اطرافیانش که کیسه آب گرم گذاشته باشه رو کمرش زیر دلش یا لای پاش و دهانه رحمش باز شده باشه؟

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی😃🤩

اینو نمیدونم وای من موقع زایمان وقتی که 4سانت رحمم باز شده بود از دکتراجازه گرفتم رفتم دسشویی واونجا رودسشویی فرنگی نشستم وآب گرم گرفتم رو شکمم چن دردمو تسکین میداد حدودیه ربع اینکارو کردم دردام خیییلی زیاد شده بود اوند رو تختم اومدن معاینه کردن گفتن 9سانت باز شدی وموهاش معلومه

اینو نمیدونم وای من موقع زایمان وقتی که 4سانت رحمم باز شده بود از دکتراجازه گرفتم رفتم دسشویی واونجا ...

چه جالب منم خوندم باعث میشه دهانه رحم بازشه میخواستم ببینم تاثیر داره یا ن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم موهای سربچه بود خوددکترام  تعجب کرده بودن که چقد سریع فول شده بودم من فک میکنم بخاطر اب ...

منم کلی اب گرم گرفتم رو کمرم ولی تاثیر نداشت دو‌روز درد کشیدم ۱ سانت باز شده بودم آخر دکتر با دست دهانه رحممو‌باز کرد

منظورم موهای سربچه بود خوددکترام  تعجب کرده بودن که چقد سریع فول شده بودم من فک میکنم بخاطر اب ...

اره احتمال داره تاثیر داشته

وای واسه به دنیا آووردنش عجله نکن گلم این چند وقت آخرو حسابی استراحت کن و به خودت برس که با دنیا اوم ...

خیلی سختمه نه میتونم بشینم نه راه برم واقعا عذاب شده انگار برام😣

منم کلی اب گرم گرفتم رو کمرم ولی تاثیر نداشت دو‌روز درد کشیدم ۱ سانت باز شده بودم آخر دکتر با دست ده ...

واییی درد داشت؟

2790
2778
2791
2779
2792