2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا به روستاها هم رفته؟همون علایم سرما خوردگی ،سردرد ،میگن علایما فرق داره ،اون روز وزیر بهداشت میگفت تو جنوب بدون علایم بود فقط خسته و کسل بود فوت شد ،بعد ازمایشاتش بیرون اومد دیدن کرونا داشته

یکی ازروستاهای خرسان رضوی

تنگی نفس. سرفه. تب

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 

غذاهای پروتئین دار بخور که سیستم ایمنی ات بالا بره. هی دستات را با صابون بشور. ورزش کن. همه ی خونه را ضدعفونی کن. انشاالله هیچی نمیشه. نگران هم نباش. من توی تعطیلات عید به بیمار کرونایی در یک اتاق در بسته دست زدم. براش رگ های گرفتم و داروی وریدی تزریق کردم حتی در فاصله‌ی نیم متری بیمار بودم. اما تا به حال نگرفتم. (3ماه پیش) 

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 
غذاهای پروتئین دار بخور که سیستم ایمنی ات بالا بره. هی دستات را با صابون بشور. ورزش کن. همه ی خونه ر ...

ممنون ک باعث دلگرمی شدی خدادلتوشادکنه

الهی یهویی ی خبرخوب بشنوید....ای کیف میده🤲🤲🤲🤲