2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 25 پست
خود من مثال اگر دنیارو بهم بدن حاضرنمیشم خیانت کنم 

علاقه جزی از اینه ولی من این باورو دارم کسی که خیانت میکنه بی ارزش ترین موجوده پس چرا خیانت کنم که ارزشمو از دست بدم و خودمو عمومی کنم

اخه این درسته دل کسیو بشکنی که یروز همه زندگیت بود اگر اون نبود خیلی وقت پیش نابود میشدی😞

بعدشم میگن پشیمون شدیم...

بیشتر دلیلش تنوع طلبیع

میخان هم زنشونو داشته باشن و هم یکی دیگع رو واسه تنوع

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

علاقه جزی از اینه ولی من این باورو دارم کسی که خیانت میکنه بی ارزش ترین موجوده پس چرا خیانت کنم که ا ...

خیانت علت های مختلف داره . روحی شخصیتی و...

چیزی که مشخص هست علل خیانت در بین همه یکسان نیست.

کاملا بسته به شرایط افراد هست.

در خیلی از موارد تداخلی با عشق و علاقه به همسر هم نداره

زن یا شوهر در عطن علاقه و دلبستگی ب همسرش ممکنه با فردی دیگه وارد روابط فرازناشویی بشه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
بعدشم میگن پشیمون شدیم... بیشتر دلیلش تنوع طلبیع میخان هم زنشونو داشته باشن و هم یکی دیگع رو واسه ...

میرن جای دیگه حالشونو میکنن بعد میان زار میزنن من فقط تورو میخوام اونا اشتباهی بودن

برای افراد مختلف دلایلش متفاوته،اما قابل پیگیری و ریشه یابیه،مثال میزنم،مثلا بعضی افراد در کودکی شاهد خیانت در اطرافیانشون و تنشهای ناشی از اون در خانواده بودن و این روی ضمیر ناهشیارشون تاثیر گذاشته و الان به شکل خیانت خودشو نشون میده،یا مثلا مادر یا پدری داشتن که به همسرش بدبین بوده و مدام پیش بچه هاش از این سوءظن هاش حرف میزده،مثلا مادر مدام پیش پسرش درددل میکرده که پدرتون با زنهای دیگه گرم میگیره،یا من مطمئنم که داره بهم خیانت میکنه،مطمئنم ولم میکنه،میدونم داره قایمکی یه کارایی میکنه،این حرفا رو ناخودآگاه بچه تاثیر میذارن و بعد ممکنه در بزرگسالی به شکل رفتارهای خیانت آمیز بروز پیدا کنن،که در این موارد فرد نیاز به مراجعه به روانشناس و ریشه یابی مسئله و حلش داره،البته دلایل زیاد دیگه ای هم هست،اما یکی از دلایل شایع متاسفانه همین رفتار مراقبت کننده ها یا اطرافیان در کودکی یا نوجوانی فرد هست

ادم عاشق هم خیانت میکنه چون ازیجایی به بعد از بی محلی ها ورفتارهای بد کسی که دوسش داشت نسبت به اون س ...

نه ،علت خیانت در خود فرد ریشه یابی میشه نه طرف مقابلش،اما این درسته که آدم عاشق هم میتونه خیانت کنه.

نه ،علت خیانت در خود فرد ریشه یابی میشه نه طرف مقابلش،اما این درسته که آدم عاشق هم میتونه خیانت کنه.

منظورم اینه که عشق به تنهایی نمیتونه مانع خیانت باشه،شاید برای برخی افراد بازدارنده باشه اما نمیشه گفت هر کس خیانت میکنه قطعا همسرشو دوست نداره،علتهای زیادی میتونه باشه که نیاز به پیگیری و شاید بشه گفت درمان داره،البته ممکنه بعضی در برابر مراجعه و پذیرش اشتباهشون مقاومت کنن که خوب راهی جز جدایی نمیمونه

ویه موضوع دیگه ای که واقعا ذهنمو درگیرکرده اینکه چرادختر خانوم ها ارزش خودشون رو نمیدونن 

من به چشم دیدم دختری۲۰وخورده ای ساله ای که به یه پسر نوجوون واسه رابطه😞نظر داره با هزار پسر در ارتباطه بعد وقتی کسی که واقعا دوسش داره میگه چراتو لایو فلانی باهمچین لباسی بودی اصلا چرا رفتی دختره میگه اعتناد نداری بفرما خب این اقابیچاره باید به چی این خانوم اعتمادکنه ببخشید اینطور میگم ولی دختری که لباس خودشو جلو پسر نوجوون همسایع در میاره 😞 وجالب اینه بااین کارها دنبال شوهر میگرده

دخترای نوجوونی که استغفرالله😞خانوما من اینارو به چشم دیدم لطفااونایی که دختر دارن خیلی مراقب دختراشون باشن