2777
2789
عنوان

آخرین شبی که خونه بابام بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 41 پست
من حالا ۶ ساله که عروسی کردم رومون به روی هم باز شده منی که واسش حاظر بودم جونمو بدم هرچی از دهنم در ...

شاید فقدر من حستو میفهمم اون خانمه متاهله

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
نگو که خیانت کرده    

😔😔

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید فقدر من حستو میفهمم اون خانمه متاهله

خیلی سخته خیلی

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

همرو تایپ کردم که منتظر نباشید

امشب خیلی حس بدی دارم بغض داره خفم‌میکنه از اینهمه بدبختی هیچ وقت فکرشو نمیکردم زندگیم اینجوری بشه😭

[QUOTE=140878584]بعد اون همش توگوشیش از همین چیزا دیدم تا ۳ سال پیش که دیگه فهمیدم با یکیه همش با او ...

منه احمق هنوز نتونستم کاری کنم فقط خودمو بدبخت کردم همین

چرا زندگی اینطوره اولش فکر میکنیم همه چی خوبه و اعتماد میکنیم

ماهمو خیلی دوس داشتیم هنوزم نمیدونم چرا این بلا ها سرم‌اومد چرا زندگیم خراب شد

عزیزم 

از ته دل آرزو میکنم حال دلت خوب بشه و هر چی به صلاحته اتفاق بیفته

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
عزیزم  از ته دل آرزو میکنم حال دلت خوب بشه و هر چی به صلاحته اتفاق بیفته

ممنونم

عزقزم خدا به دلت ارامش بده. انشالله شوهرت سرش بهس نگ میخوره برمیگرد به زندگیش

خداکنه ممنون

منم تو زندگی اول همین فکرو میکردم طرف میمرد برام بعد یهو فهمیدم اعتیاد روابط نامشروع یه زن بیوه که ازش حامله بود و‌‌... خدارو شکر بعدش خوشبختی اومد سراغم انشالله دل توام خدا شاد کنه

روانشناسی کودک
منم تو زندگی اول همین فکرو میکردم طرف میمرد برام بعد یهو فهمیدم اعتیاد روابط نامشروع یه زن بیوه که ا ...

خداکنه خوشحالم زندگیت درست شد