2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین

53 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

من یک سالی هست با نامزد آیندم تو رابطه هستم و چند وقت دیگه عقدمون هستش و قراره پا پیش بزاره و قوم و خویش هستیم ولی دور،

اوایل از روی علاقه ی شدیدی ک نسبت بهم داشتیم و داریم میخواستم شبانه روز باهام باشه حساسیتای خودمو داشتم و یه جورایی راه اشتباه میرفتم و تو کنترل نگه داشته بودم.ولی بعدا فهمیدم باید راهمو تغیر بدم و این روش غلطه،مدتیه رو خودم کار کردم ک کمتر حساس باشم تا آرامش خودم تضمین باشه و اون از بودن باهام لذت ببره در صورتی ک هیچ وقت اعتراض نمیکرد و سعی میکرد آرومم کنه و قانعم کنه،ولی میدونست همش از علاقست.

مدتیه ک رو خودم کار کردم حالا دیگه اونجوری نیستم

مثل اوایل خودمو از تک و تا نمیندازم آرامشمو از خودم نمیگیرم و سعی کردم عاقلانه تر رفتار کنم ولی تو دلم آشوبه😭😭بی دلیل بدون اینکه چیزی شده باشه دلم میگیره بغض میکنم و گریه میکنم نمیدونم چم شده کسی میددونه دلیل حال بد دلم چیه😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خانواده هامون میدونن مادرامون چون عزاداریم دست نگه داشتیم برا مراسم جدی 

ن عزیزم  اصلا هرچی باشه نسبت شخصیه😚فقط نگرفتم قضیه رو پرسیدم

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
دلیلش دوری از یاره جفت بشی خوب میشی چون الان هی کنجکاوی بفهمی چکار می کنه 

میدونی دیروز پیش هم بودیم بخاطر شرایطی ک داریم کمتر همو میبینیم این روزا ک عزاداریم از وقتی برگشتم ابنجوری شدم😭

میدونی دیروز پیش هم بودیم بخاطر شرایطی ک داریم کمتر همو میبینیم این روزا ک عزاداریم از وقتی برگشتم ا ...

هر وقت اینطوری شدی زنگ بزن باش حرف بزن یا خاطرات خوبی که با هم داشتید بیاد بیار یا عکسشو ویرایش کن که خنده روی لبات بیاد 

خیلی سخت میگیری