2789
عنوان

چکارررکنم؟😔

157 بازدید | 12 پست

۲۱ سالمه عشقمم میخاد بیاد خواستگاری ولی میگه اول مامانارو آشنا کنیم...منم بابام الان نمییییییییده منو میگه زوده ن فلان انقد بداخلاقو ذات خرابو عوضیه ک کل خاندان میشناسن به عوضی بودن ینی اصلا راضی نمیشه کسی بیاد عشقمم همش مستقیم غیرمستقیم میگه باید بیام زود بیام و اشنا کن مامانارو تا بیام...خداااااااا😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم وقتی شرایطت رو میدونی چرا باهاش دوست شدی آخه؟! 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

عزیزم پدرتون آدم خوبی نیست درست , پدر منم آدم زیاد جالبی نیست, ولی اینجوری حرف زدن درمورد پدرت اصلا درست نیست,همین آدم عو...ی که میگی اگه خدایی نکرده با همسرت به مشکل بخوری تنها پناهته, ایشالا بهم میرسین  

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری.......شده آیا ته یک شعر, ترک برداری؟
در مورد پدرت اینطوری میگی؟معلومه پدرت حق داره نده دست شوهر چون خیلی بچه به نظر می رسه اگه بری خونه ش ...

تو که بابامو نمیشناسی ...بزار چن نمونه بگم میلیارده واسه خونه ی فرش نمیره فرش خونمون پااااره پرده ها پاره رنگو رفته خیانت پشت خیانت زن بازه خفن خسیییس تو خااب یبار واسه اینکه از حیات شاتوت خوردم تف کرد تو صورتم :)) بچه بودم لختم میکرد با کمربند میزد بازم بگم؟

اسی تو هنوز نمیتونی در مورد کسی که بزرگت کرده درست حرف بزنی فردا خونه شوهر فکر نکن همیشه گل و بلبله یه مشکلی پیش بیاد میخوای چیکار کنی 

پدرتون خوب شما رو شناخته که گفته زوده هنوز 

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
خب دلم بغل میخاست :))* همدم میخاست عشق میخواست :)))

خب اینم عواقب بغل خواستن😏

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

بجای اینکه با پدرای گل و بلبل خودتون مقایسه کنیین بابای اسی رو، حرف اصلیشو درک کنین که چی گفته، اینقد پدرای بی وجدان تو طول تاریخ بودن و هستن که بچه آزار(چه جسمی چه جنسی) بودن که اسم پدر گذاشتن روشون کراهت داره، فک کردین چون یه بچه پس میندازن هاله قدسی دور سر این دسته باباها میفته؟؟ کم اخبار شنیدین تو این سالها که چه پدرایی چه بلاهایی سر بچه خودشون آوردن، خوبه همینجا تو یه تاپیک تجاوز بعضیا اومذن اعتراف کردن تو بچگی پدرشون چه ازارهایی داده بهشون

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار...