2777
2789
عنوان

خانما 😐به نظرتون چه رفتاری کنم

165 بازدید | 15 پست

رابطه خیلی خوبی با شوهرم داریم و بچه اولمه باردارم ..بعد امشب با کلی ذوق بهش گفتم آبگوشت بپزم از عصر اینا گفت باشه و هیچی نگفت بعد ما اقوامی چند مدت یه بار مشروب میخورن اما اینجور که خونه یکی از اقوام زنا دور هم تعریف میکنن مردا دور هم کارشون میکنن ..بعد الان شوهرم از ظهر که رفته اومد خونه گفت من دارم میرم با داییت و اینا میخایم مشروب بخوریم تو کارگاه داییت ..داییم میشه شوهر خواهرش الان نمیدونم راس گفته دروغ گفته آخه این موقعه از عصر تا حالا چیکار میکرده که الان رفته توروخدا کمکم کنید ..آخه مگه آدم زنا باردارشون تا ۲ شب تنها میزاره میره

الان ۲شبع؟؟

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتونستم من ساعت ۱۰ که میشه حالت تهوع و حالتای بد بارداریم شدید میشه اینم میدونست و رفت حتی شامم که گفته بود بپز هیچ نمیدونم چیکار کنم اگه غلطی نمیخاستن بکنن میومدن خونه میگم شاید دروغ میگه زنی چیزی میخان ببرن

نتونستم من ساعت ۱۰ که میشه حالت تهوع و حالتای بد بارداریم شدید میشه اینم میدونست و رفت حتی شامم که گ ...

فکر بد نکن

زنگ بزن بهش بگو حالم خوب نیست بیا خونه

به همین راحتی